sunnuntai 16. lokakuuta 2016

"Seurakunnalle koittaa kirkas ja ihana päivä!"

"Seurakunnalle koittaa kirkas ja ihana päivä, jos se pukeutuu Kristuksen vanhurskauden viittaan ja lakkaa olemasta minkäänlaisessa liitossa maailman kanssa." (A ja O s. 121, E.G.W.)

Kristuksen vanhurskauden viitta on puhtain ja kaunein puku, minkä voimme päällemme pukea. Tuhlaajapojan isän pukema viitta tuhlaajapojan päälle esikuvaa tätä pukua. Syntinen saa sen lahjaksi Jumalalta, kun hän saapuu syntinsä tuntevana, nöyränä ja katuvana Isän luokse.

Liitot maailman kanssa ovat niitä siteitä, jotka Herra haluaa katkaista jokaiselta lapseltaan. Nämä siteet sitovat sydämemme synnin kahleisiin ja erottavat meidät Jumalasta, voiman lähteestä.

Vietimme Kajaanissa Herran pyhää ehtoollista. Nämä ajatukset olivat osa saarnani aihetta, josta puhuin kirkossa 15.10.2016.

Jumalanpalveluksessa vahvistui erään veljen tekemä ratkaisu liittyä seurakuntaan. Seuraavan kerran, kun menen Kajaaniin, vietämme hänen kastejuhlaansa, jos Herra suo. Tämä päivä on 26.11.2016. Pyydän esirukousta tämän johdosta.

Kirkas ja ihana päivä seurakunnalle täyttyy lopullisesti silloin, kun Jeesus tulee takaisin ja uskovat puetaan kirkkauden valopukuun, kuolemattomaan ruumiiseen.

2 kommenttia:

Jeesuksen tunteminen kirjoitti...

Kiitos todella rohkaisevista sanoista. Tämä hengellisesti pukeutuminen on esi kuva luonteen uudistuksesta Joka uskon kautta Kristukseen tapahtuu. "Hohtavan kirkaaseen asuun " Kristuksen vanhurskauden viitta kuvaa juuri tuota puhdasta tahratonta puhdasta luonnetta.

Rohkaiskoon lukioitasi Pyhän hengen ohjaama kirkkaus.

Runsain siunauksin Kristuksen paluuta odottaen Ari Hyyppä.

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos, Ari! Siunausta sinulle ja vaimollesi!