maanantai 24. lokakuuta 2016

Kivilohkare irtaantuu pian vuoresta!

"Mutta noiden kuninkaiden päivinä on taivaan Jumala pystyttävä valtakunnan, joka ei ikinä tuhoudu ja jota ei luovuteta millekään muulle kansalle." (Dan. 2:44.)

Olemme tulleet siihen historian vaiheeseen, että taivaan Jumala on pystyttävä ikuisen valtakuntansa. Ihmisten valtakunnat eivät pysy pystyssä, vaikka niitä yritettäisiin pönkittää kuinka paljon tahansa. Mitkään liitot ja sopimukset eivät tule kestämään.

"Kivilohkare irtaantui vuoresta käsin koskematta ja murskasi raudan, vasken, saven, hopean ja kullan. Suuri Jumala on ilmoittanut kuninkaalle, mitä tulevaisuudessa tapahtuu." (Dan. 2:45.)

Tämä ilmoitus koskee erityisesti meidän aikamme kuninkaita ja tavallisia kansalaisia. Meidän aikamme on se tulevaisuus, jolloin tämä ennustus toteutuu.

Kivilohkareella kuvataan Jeesuksen takaisintuloa, savella ja eri metalleilla ihmisten valtakuntia, jotka eivät kestä, koska kansakuntien harjoittama jumalattomuus on täyttänyt syntimitan ja Jumalan tuomiot tulevat vuotamaan maan päälle seitsemän viimeisen vitsauksen muodossa.

Se, mitä voidaan vielä tehdä ihmisten hyväksi, on evankeliumin julistaminen. Maailma tarvitsee kuulla evankeliumin, koska siinä on Jumalan voima meille kaikille kestää tulevat päivät ja pelastua.

"Minä en häpeä evankeliumia, sillä se on Jumalan voima pelastukseksi jokaiselle, joka uskoo." (Room. 1:16.)

Ei kommentteja: