maanantai 24. lokakuuta 2016

Hypnoottisesta unesta herääminen vaatii Pyhän Hengen herätyksen!

"Tiedättehän tämän ajankohdan, että teidän on jo aika herätä unesta, sillä pelastus on nyt meitä lähempänä kuin silloin, kun tulimme uskoon. Yö on pitkälle kulunut, ja päivä on lähellä. Pankaamme sen tähden pois pimeyden teot ja pukekaamme päällemme valon varusteet." (Room. 13:11,12.)

Uni, joka tässä mainitaan, ja josta meidän tulisi herätä, on hypnoottista unta. Paholainen on hypnotisoinut meidät ja tästä unesta emme herää ilman Pyhän Hengen antamaa herätystä. Meidän tulee rukoilla Jumalalta herätystä, ettemme vaipuisi synnin uneen. Monin paikoin maailma elää pimeässä synnin yössä. "Yö on pitkälle kulunut, ja päivä on lähellä".

Päivällä tarkoitetaan tässä Jeesuksen takaisintulon päivää. Nyt on aika pukeutua valon varustuksiin. Kristuksen vanhurskaus on valon varustuksista kaikkein tärkein. Ilman tätä varustusta ei meillä aamunkoittoa ole.

"Nouse, ole kirkas, sillä sinun valkeutesi tulee ja Herran kunnia koittaa sinun ylläsi. Sillä katso, pimeys peittää maan ja synkeys kansat, mutta sinun ylitsesi koittaa Herran kirkkaus, sinun ylläsi näkyy hänen kunniansa." (Jes. 60:1,2.)

Ei kommentteja: