sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Herran luona on elämän lähde

"Kuinka kallis on sinun armosi, Jumala! Ihmiset turvautuvat sinun siipiesi suojaan. He saavat kyllänsä sinun huoneesi runsaista antimista, sinä juotat heitä suloisuutesi virrasta. Sillä sinun luonasi on elämän lähde, sinun valossasi me näemme valon." (Ps. 36:8-10.)

Herran luona on elämän lähde. Jos Jumalalla ei olisi meille armoa, meitä ei olisi olemassa. Armosta me olemme elossa. Jokaisesta päivästä sanotaan, että se on armon päivä. Jumalan armoa on se, ettemme ole hävinneet olemattomiin. Jumalan armo on kallis. Se on vaatinut Jumalan hengen Jeesuksessa Kristuksessa. Jeesuksen kuolema ristillä on Jumalan armon suurin ilmentymä.

Kun ihminen saa armon Jumalan silmien edessä, se on mahdollista vain Jeesuksen kuoleman kautta. Jumalan armo on ikuista, kuten rakkauskin. Se ei vähene, eikä lopu milloinkaan. Armo riittää kaikille ja sitä tarvitsee jokainen ihminen, pelastuakseen. Laulussa lauletaan armon merestä. Sillä kuvataan armon suuruutta. Armo tyydyttää sielun nälän ja - janon. Haaksirikkoutuneet ja syvälle synteihin langenneet ovat saaneet nousta uuteen elämään Jumalan ihmeellisen armon ja anteeksiannon kautta.

Armo on kuin valo, joka tuo valon pimeään sydämeen. Näemme Jumalan todellisen luonteen, hänen rakkautensa ja tekonsa meidän hyväksemme. Armo ei jätä meitä yksin, se tuo meille Vapahtajan, parantajan ja pelastajan. Se on elämän lähde, iankaikkisen elämän lähde! Tänään meitä kutsutaan tulemaan tälle lähteelle!


Ei kommentteja: