maanantai 17. lokakuuta 2016

"Mitä tahdot minun tekevän sinulle?"

"Mitä tahdot minun tekevän sinulle?" (Mark. 10:51.)

Tämä on Jeesuksen kysymys meille tänään. Näin hän kysyi myös sokealta Bartimaiokselta, joka halusi saada näkönsä takaisin ja sai näkönsä välittömästi.

Onko sinulla jokin suuri tarve tänään, joka haittaa elämääsi, jokin ongelma, jota et pysty itse ratkaisemaan? Haluaisitko avun vaivaasi ja elämäntilanteesi muuttumiseen paremmaksi?

Sinulla on tänään mahdollisuus tulla Jeesuksen luokse olosuhteista riippumatta. Voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Heikkona ja avuttomana! Sinä et pysty itse muuttamaan itseäsi, etkä olosuhteitasi paremmaksi. Tarvitset ulkopuolista apua. Tämä ulkopuolinen apu on Jeesuksen apu, joka annetaan sinulle, kun pyydät sitä koko sydämestäsi. Jeesus on Vapahtajasi ja sinä tarvitset häntä, päästäksesi heikkoudestasi uuteen elämään.

Ajattele juuri nyt kaikkein tärkeintä asiaa, mitä haluaisit Jeesuksen sinulle tekevän? Sano tuo asia hänelle ääneen rukouksessa. Jos pyyntösi on Jumalalle otollinen ja sielusi pelastuksen kannalta ajankohtainen, niin voit uskoa, että pyyntöösi vastataan. Jeesus näkee tarpeemme ja tietää, mikä on meille hyväksi. Jos pyydät anteeksi syntejäsi, niin Jeesuksen kunnia-asiana on antaa synnit anteeksi oman verensä kautta. Jos pyydät viisautta tehdä oikeita valintoja, niin Jeesus mielellään neuvoo sinua ja johdattaa oikealle tielle, jos tämänhetkinen tiesi on väärä. Jos pyydät parantumista sairaudestasi, niin voit uskoa, että rukouksesi kuullaan ja saat avun. Parantuminen ei välttämättä tule aina silmänräpäyksessä. Herralla on tuhansia keinoja auttaa meitä. Ehkä meidän tulisi muuttaa elintapojamme terveempään suuntaan terveydentilamme kohentumisen tähden.

"Kaiken, mitä te rukoilette, uskokaa, että olette sen jo saaneet, niin se tulee teille." (Mark. 11:24.)

Ei kommentteja: