keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Elämme maailmanlaajuisen suuren kriisin kynnyksellä!

"Sen tähden olkaa tekin valmiit, sillä Ihmisen Poika tulee hetkellä, jota ette aavista." (Matt. 24:44.)

Ei voi kuin ihmetellä, miksi Jeesus ei ole vielä tullut takaisin. Monet kyselevät toisiltaan, miten Jumala voi katsoa alas maailmaan ja sallia sitä pahuutta, mikä riehuu maapallolla? Koko luomakunta huokailee ja odottaa pahuuden loppumista.

Ilmestyskirjassa sanotaan, että Jumalan tuomion hetki on tullut (Ilm. 14:7.)

Eri puolilla maailmaa nähdään ja kuullaan suurista katastrofeista, kuten Matteus kuvaa lopun aikana tapahtuvan. Tulipalot, maanjäristykset, onnettomuudet maalla, merellä ja ilmassa, tulvat, sodat ja verenvuodatukset jne. ovat jokapäiväisiä uutisia. Olemme niihin tottuneet niin paljon, etteivät ne tee meihin kovinkaan suurta vaikutusta. Näiden uutisten pitäisi kuitenkin herättää meidät etsimään turvaa Jeesuksen luota. Pyhä Henki vetäytyy kohta pois maailmasta ja saatana saa täyden vallan tehdä tahtonsa mukaan. Silloin alkavat kauheat vitsaukset, jotka eivät lopu ennen kuin Jeesus saapuu lopettamaan kaiken kauheuden maan päältä.

Jumalan kansalle on pian ajankohtainen sana : "Mene, kansani, kammioihisi ja sulje ovet jälkeesi. Pysy piilossa hetken aikaa, kunnes viha on mennyt ohi, sillä katso, Herra lähtee  asuinsijastaan vaatiakseen maan asukkaat tilille heidän pahoista teoistaan. Maa paljastaa vuodatetun veren eikä enää  peitä surmattujaan." (Jes. 26:20,21.)

Elämme maailmanlaajuisen suuren kriisin kynnyksellä!

Ei kommentteja: