perjantai 14. lokakuuta 2016

Raamatun todistus Jumalasta ja pelastuksesta!

"Te olette minun todistajani, sanoo Herra, te olette palvelijoitani, jotka olen valinnut, jotta tuntisitte minut ja uskoisitte minuun ja ymmärtäisitte, että minä se olen. Ennen minua ei ole syntynyt yhtään Jumalaa, eikä minun jälkeeni tule ketään. Minä, minä olen Herra, eikä ole muuta pelastajaa kuin minä. Minä olen ilmoittanut sen, olen pelastanut ja julistanut, eikä vierasta jumalaa ollut teidän keskuudessanne. Te olette minun todistajani, sanoo Herra, ja minä olen Jumala. Tästedeskin minä olen sama. Ei kukaan voi vapauttaa minun kädestäni. Minä toimin, kuka sen estää?" (Jes.  43:10-13.)

Jeesus Kristus on Jumala. Hän on suuri "MINÄ OLEN", joka on kutsunut palvelijansa todistajikseen.

"Eikä ole pelastusta kenessäkään toisessa, sillä ei ole taivaan alla ihmisille annettu muuta nimeä, jossa meidän tulisi pelastua." (Ap.t. 4;12.)

"Oikein, opettaja, sinä sanoit totuuden, että Jumala on yksi ja ettei ole ketään muuta kuin hän." (Mark. 12:32.)

"Muuta perustusta ei kukaan voi laskea sen lisäksi, mikä on jo laskettu, ja se on Jeesus Kristus." (1. Kor. 3:11.)

"Mitä epäjumalille uhratun lihan syömiseen tulee, tiedämme ettei maailmassa ole yhtään epäjumalaa ja ettei ole muuta kuin yksi Jumala. Sillä vaikka olisikin niin sanottuja jumalia, taivaassa tai maan päällä, niin kuin onkin monia jumalia ja monia herroja, meillä on vain yksi Jumala, Isä. Hänestä on kaikki, ja me olemme häntä varten. Ja yksi on Herra, Jeesus Kristus, hänen kauttaan on kaikki, niin myös me." (1.Kor. 8:4-6.)

Jeesus sanoo: "Minä olen ovi. Kuka ikinä tulee sisälle minun kauttani, hän pelastuu. Hän käy sisälle ja ulos ja löytää laitumen." (Joh. 10:9.)

Jeesus sanoo: "Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan tule Isän luo muuten kuin minun kauttani." (Joh. 14:6.)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

elämäm koulu

Paavo Hautala kirjoitti...

Niin, elämän koulu todistaa Jumalasta ja pelastuksesta.