lauantai 25. joulukuuta 2010

Anonyymi voitti blogini jouluarvonnan!

Jouluarvonnan voitti 3.12. klo 9.32 kommentoinut anonyymi. Kommentti alkaa "Kol.1:16 ..."
Kommentti liittyy 2.12. päivän kysymykseen.
Onneksi olkoon voittajalle!
Nyt voit lähettää osoitetietosi joko tekstiviestillä puh. 040-8474582 tai sähköpostiini (paavo.hautala@pp1.inet.fi) tai tämän kirjoituksen kommentissa.
Odotan yhteydenottoasi, jotta voin lähettää palkintosi.

Onnettarena toimi 2-vuotias Jessica!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Innostuin kovasti tästä joulukalenterista,( ja suklaasta,vaikka sitä yleensä kartan) aluksi vastailin anonyyminä ilman mitään erikoista ajatusta ilmaista kuka minä olen. Nyt kuitenkin muistelisin, että se olin minä joka mainitun vastauksen antoi. Jos kuitenkin joku muu tietää olevansa se oikea niin ilmaiskoon itsensä, että asia menisi oikein. Minä olen Helena Sagulin Kivijärveltä. sittemmin laitoin allekirjoituksena Helena ja helena s

Paavo Hautala kirjoitti...

Olipa mukava, että juuri sinä, Helena, voitit joulusuklaa arvonnan, koska olit kaikkein ahkerin kommentoija. Kommenttisi olivat hyviä ja ne jäävät blogihistoriaan, joten niitä voi lukea vaikkapa ensi jouluna uudelleen, jos Herra suo.
Sinullakin on mahdollisuus lukea blogini kirjoitukset ja kommentit alusta alkaen. Matkan varrelta löydät kysymyksiä, joihin ei kenties kukaan ole vielä vastannut. Kysymyksiin voi vatata milloin vain ja tekstejä voi myös kommentoida milloin vain. Uudet kommentit "vanhoissa" teksteissä ovat yllätyksiä "surffaajille".

Joulusuklaa arvonnassa sinulla oli ainakin kaksi arpalipuketta, koska tein jokaisesta anonyymistä ja nimestä oman lappusen. Nimellä varustettuja lappuja oli vain yksi, vaikka kommentteja olisi ollutkin useampia.
Palkinto tulee sinulle lähiaikoina postissa.

Seuraavana otetaan vastaan Uusi Vuosi 2011.
Meidän uudenvuoden jumalanpalveluksen aika on erikoinen: 1.1.11 klo 11. Näemmeköhän sellaisen ajan, jolloin kakkoset ovat rivissä. 2.2.2022 klo 22.22.

Paavo Hautala kirjoitti...

Tänään lähti Helena Sagulinille paketti. Toivottavasti ehtii tulla vielä tämän vuoden puolella.