lauantai 4. joulukuuta 2010

Eila-sisar kohtasi Jeesuksen unessa!

Lähdin tänään Pasi Pajunivan kanssa seitsemältä aamulla Posion kautta Rovaniemelle ja palasin sieltä Kemijärven kautta Kuusamoon kahdeksalta illalla.
Rovaniemellä vietimme klo 10.00 ehtoollisjumalanpalveluksen ja Kemijärvellä tavallisen jumalanpalveluksen klo 15.00.
Matka meni hyvin. Pimeällä lähdimme matkaan ja pimeällä saavuimme kotiin. Tiellä ei ollut tällä kerralla vaaratilanteita eläimien eikä autojen tähden. Maisemat olivat "postikortin" kauniita. Ajoimme joulumaan ohi. Meillä ei ollut aikaa pysähtyä siellä, koska oli kiiruhdettava Kemijärvelle. Valaistu joulumaa oli kuitenkin kaunista katseltavaa ja toi mieleeni lastenlapsemme, Mikaelin ja Jessican. Heille joulumaan näkeminen olisi varmaan mieluinen kokemus. Pian joulumaasta lähetetään hienot kuvat, eri puolille maailmaa.

Kävimme antamassa koti-ehtoollisen, Eila-sisarelle, koska hän ei pystynyt tulemaan Rovaniemellä kirkkoon, sairautensa tähden. Kun kysyin Pasilta, että mikä asia hänelle jäi mieleen seurakuntavierailuilta, hän sanoi välittömästi, että Eila-sisaren luona käynti? Eila-sisar oli hyvin iloinen ja kiitollinen, kun tulimme häntä tervehtimään ja antamaan ehtoollisen. Vierailun lopuksi hän kertoi meille kokemuksensa, joka sai hänen kasvonsa sädehtimään. Kokemus liittyi hänen näkemäänsä uneen. Eila-sisar oli nähnyt erikoisen rohkaisevan unen. Unessa Jeesus oli tullut hänen luokseen ja taputtanut häntä molemmille olkapäille ja sitten Jeesus oli silittänyt hänen päätään ja sanonut, että me tapaamme pian! Jeesuksella oli ollut yllään pitkä valkoinen kaunis puku. Hän hymyili Eila-sisarelle iloisesti, vielä pois lähtiessään, ovellakin. Iloitsimme tästä kokemuksesta yhdessä. Nyt tekin, jotka luette tämän, voitte iloita meidän kanssamme. Jeesus tulee pian ja meillä kaikilla on mahdollisuus tavata hänet rakkaana ystävänä.

Ei kommentteja: