tiistai 28. joulukuuta 2010

"777" Aloita uusi vuosi rukouksella!

Maailmanlaajuinen seitsemännen päivän adventtikirkko on päättänyt yhdistää voimansa ja ryhtyä seuraaviin toimenpiteisiin:
1. Uudenvuoden aatto ja -päivä, 1.1.2011, on nimetty maailmanlaajuiseksi rukouspäiväksi kaikissa kirkoissamme. Näin aloitamme vuoden rukoillen Pyhän Hengen vuodatusta.
2. 5.-15.1.2011 on asetettu erityiseksi 10 päivän rukouksen ja hengellisen herätyksen ajaksi nimellä: "Operaatio maailmanlaajuinen sade".
3. Jokaisen neljänneksen ensimmäinen sapatti on nimetty erityiseksi rukouksen ja paaston sapatiksi kirkkomme sisällä.
4. "777" - maailmanlaajuinen Pyhän Hengen rukousyhteys, Seitsemännen päivän adventistit rukoilevat seitsemänä päivänä viikossa klo 7 aamulla ja/tai illalla erityisesti Pyhän Hengen vuodatusta ja läsnäoloa. Kun rukoilemme klo 7, yhdymme rukoilemaan tuhansien muiden adventistien kanssa eri aikavyöhykkeillä. Näin rukousrintama kulkee läpi vuorokauden kaikkialla maailmassa.
5. Kehotamme kaikkia jäseniämme lukemaan enemmän Raamattua.
6. Kehotamme kaikkia jäseniämme lukemaan enemmän Ellen Whiten kirjallisuutta ja erityisesti pyydämme kaikkia jäseniämme lukemaan Suuri taistelu -kirjan vuoden 2011 aikana.
7. Perustamme jokainen omaan maahamme, myös Suomeen, erityisen, rukous-internetsivuston. Sen kautta voimme muistuttaa "777" -kampanjasta, jakaa hengellistä materiaalia, linkittäytyä muiden kanssa, jotka rukoilevat samaan aikaan, ja ohjata rukouspyyntöjä ja rohkaisun sanoja rukoilijoille. Samalla voimme kutsua lisää rukoilijoita joukkoomme.
Pyhän Hengen kastetta ja hengellistä herätystä ei tule kokea kerran elämässä, vaan sen tulisi toistua. Olemme kirkkona maailmanlaajuisesti kokemassa herätyksen aaltoja ja toivon, että voisimme täällä kylmässä Suomessakin olla yhden herätysaallon harjalla talvipakkasten keskellä. Aloita jo nyt rukoustaistelu hengellisestä heräämisestä jäsentemme ja vastuunkantajien keskuudessa. Olen kirjoittanut kirkkomme kenttätyöntekijöille näin: Jos Pyhä Henki ei kasta meitä Hengen voimalla pastoreina, jaostojohtajina ja seurakuntien vastuunkantajina, mitä hyötyä meistä on? Emme onnistu työssämme ilman Jumalan tarjoamaa erityistä Hengen vuodatusta.
Ehkä nyt on jo kevätsateen aika ... Olen itse herkällä paikalla tämän asian suhteen ja kutsun kaikki jäsenemme ja Nykyaika-lehden lukijat rukoustaisteluun. Kehotan sinua tekemään herätyksestä, reformaatiosta, opetuslapseudesta ja evankelioinnista tärkeimmän prioriteetin elämässäsi. Olen luottavainen, että kun yhdessä etsimme Jumalaa, hän tulee vuodattamaan Pyhän Hengen sateen runsaana yllemme. Näin Jumalan antama työmme saadaan päätökseen ja Jeesus voi tulla takaisin. Mekin huudamme yhdessä apostoli Johanneksen kanssa Patmoksen saarelta: "Aamen. Tule Herra Jeesus!" (Ilm. 22:20).

Tämä vetoomus on osa kirkkomme johtajan Atte Helmisen kirjoitusta, joka on julkaistu Nykyaika-lehdessä nro 28/2010 otsikolla: "Jumalan lupaama lahja - Aloita uusi vuosi rukouksella.

Voit tilata lehden Kirjatoimelta ja lukea siitä koko ko. artikkelin kokonaisuudessaan.
Tähän rukousrintamaan voi liittyä meidän kanssamme kuka tahansa, uskontokunnasta riippumatta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on todella hieno esitys alkaa rukouksella esivuosi ja odottaa häntä ,Jeesusta ,sillä ne jotka häntä odottavat saavat uuden voiman!"Ihana lupaus ja lahja ssada Herralta jotain.Emme tiedä tarkalleen koska Jeesus tulee ja hakee omansa kuitenkin hän tulee pian ja kannattaa kerätä aarteita taivasten valta kuntaa jossa ei ruoste raiskaa ja koi syö.On niin lyhyt meidän elämä ,kannatta valita ja tehdä mikä on tärkeintä ja josta on iloa ikuiseti meille,siunausta ja kiitos ,keijo södertälje

Paavo Hautala kirjoitti...

Tervetuloa blogilleni, Keijo Södertälje!
Sinulla on harvinainen sukunimi. En ole aikaisemmin kuullut tällaista sukunimeä. Oletko ruotsinkielinen?

Pyhän Hengen lahja on lahjoista tärkein, koska tämän lahjan kautta saamme kaikki muutkin lahjat.
Kiitos kommentistasi. Onnellista Uutta Vuotta 2011! Saakoon Herra antaa sinulle runsaasti lahjojaan! Olethan mukana rukousrintamassa!