tiistai 7. joulukuuta 2010

Kuka toisi kangaspuut Naantalin Merimaskusta Kuusamoon?

Saisimme Naantalin Merimaskusta kangaspuut Kuusamoon. Onko jollakin ideaa siitä, miten saisimme ne kuljetettua kirkollemme? Jos tulet tai tiedät jonkun tulevan lähiaikoina etelästä Kuusamoon sellaisella kyydillä, jossa kangaspuut tulisivat mukana, niin ottaisitko minuun yhteyttä. Näillä puilla kudottaisiin mattoja Kuusamon ETRA ry:n kirpparille.
Soita Paavolle puh. 040-8474 582

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Esim. Kaukokiito ja Kuusamon hirsitalot tuovat tavaraa välillä tänne eteläsuomeen ja palaavat luultavasti tyhjin tiloin. Heidän kanssaan voisi keskustella jos vaikka saisi kyydin... entä Adan kuljetukset?

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos hyvistä vinkeistä!
ADRA oli juuri Torniojokilaaksossa avustusmatkalla, joten ADRA:lla ei ole mahdollisuutta tulla nyt pohjoiseen. Kaukokiito ja Hirsitalot ovat varteenotettavat vaihtoehdot.
Meillä on kuitenkin nyt meneillään pianon korjaus -projekti. Olemme kokoamassa keskuudestamme varoja pianon kuljetukseen ja korjaukseen. Pianon korjaus maksaa 1000,- euroa ja kuljetus Saarijärvelle maksaa 300 euroa, Kaukokiidon kautta. 1300 euroa on iso raha pieneltä porukalta. Uskomme kuitenkin, että raha-asiat selviävät ajallaan, Jumalan avulla, niin kuin kaikki muutkin asiat ovat tähän asti selvinneet, ihmeellisellä tavalla.

Paavo Hautala kirjoitti...

Soile-sisar, Rauman seurakunnasta, soitti tänään 1.1.11, ja sanoi, että heille oli joku firma tehnyt ihmeellisen tarjouksen. Firma oli luvannut antaa hyvän auton lainaksi, jolla Soile ja hänen miehensä voisivat tuoda ne kangaspuut Meri-Maskusta Kuusamoon. Bensatkin oli luvattu maksaa. Soile oli aivan ihmeissään tästä johdatuksesta. Nyt he suunnittelevat tämän matkan aikataulua. Lisäksi Soile lupasi jäädä kolmeksi viikoksi vapaaehtoistyöhön kirpparillemme.
Kiitos Herralle, hän tekee ihmeitä kaiken aikaa!