perjantai 31. joulukuuta 2010

Vuoden 2010 viimeinen tervehdys!

Kiitos kuluneesta vuodesta 2010. Kulunut vuosi oli hyvä ja tapahtumarikas. On ollut mukava tehdä matkaa teidän kanssanne. Toivon teille kaikille oikein Hyvää ja Onnellista Uutta Vuotta 2011. Saakoon taivas lähettää meille kaikille virvoittavan Pyhän Hengen sateen, kun sitä yhdessä anomme meidän Vapahtajaltamme Jeesukselta Kristukselta.

Kirjoitin vuoden 2010 aikana 350 kirjoitusta eli melkein yksi kirjoitus/päivä. Vuonna 2009 olin kuitenkin ahkerampi kirjoittaja, vaikka aloitin kirjoittamisen vasta maaliskuussa, niin kirjoitin 378 kirjoitusta eli 28 kirjoitusta enemmän kuin vuonna 2010. Katsotaan mitä tapahtuu ensi vuonna!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, Paavo, samoin voin todeta , että vuosi 2010 on ollut hyvin mielenkiintoinen. Sainhan tutustua Sinuun ja kirppistoimintaan aivan henkilokohtaisesti.
Ahkera olet ollut kaikin tavoin ja blogisi on mielenkiintoinen. Toivon Sinulle ja perheellesi Jumalan Siunaamaa vuotta 2011!
ps. Lämmin kiitos kauniista kortista. tervehtien Raija.

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos, Raija, siunauksen toivotuksista ja hyvästä yhteistyöstä. Olet ollut aktiivinen myös blogini kommentoijien joukossa. Olet sellainen hyvän tahdon lähettiläs, positiivinen ihminen.
Eräs sisar soitti Raumalta ja kertoi käyneensä Anna-Liisan luona Eurassa, viemässä terveiseni. Heillä oli ollut siunaava hetki yhdessä. Anna-Liisa on tätini. Alli-täti oli myös tavannut raumalaisen sisaren, koska hän oli ollut juuri tuolla hetkellä kylässä Anna-Liisan luona. Kerroin Anna-Liisalle vuoden 2011 rukouskampanjasta ja hän lupasi olla mukana rukousrintamassa voimiensa mukaan. Rukoilimme puhelimessa ja tunsimme Herran Hengen läsnäolon ja tulimme siunatuiksi. Anna-Liisa on esirukouksen ihminen. Hänen sydämellään on ihmisten uskoon tuleminen ja pelastuminen.

Kerroin raumalaiselle sisarelle niistä kangaspuista, jotka saisimme Kuusamoon Meri-Maskusta. Hän lupasi harkita niiden tuomista Kuusamoon miehensä kanssa. Hänen miehellään olisi sellainen auto, jossa ne tulisivat hyvin. Muistetaan tätä asiaa rukouksin.