keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Joulumyyjäisten aika on tullut

Porkkapirtillä oli tänään perinteiset naistoimikuntien joulumyyjäiset. Anne organisoi meidän seurakuntamme myyntipöydän. Kaikki tuotteet tekivät hyvin kauppansa. Kuivat kakut ovat suosittuja samoin porkkana- ja lanttulaatikot. Arpapalkintoja oli sata, koska jokainen arpa voitti. Arparinki tyhjeni viimeistä arpaa myöten. Anne kiittää kaikkia myyjäisiin osallistuvia emäntiä ja asiakkaita ja toivottaa kaikille oikein mukavaa ja rauhallista joulua.

Minulla ja Terholla oli hauska retki pimeässä metsässä. Taskulampun kanssa "taatot" tiirailivat sopivia kuusia. Kun näimme mielestämme kauniin joulupuun ja karistimme lumen oksilta, niin lähempi tarkastelu osoitti, että lumen alta paljastuikin laihoja ja harvaoksaisia kuusia, joita emme kelpuuttaneet kotiin vietäväksi. Olimme saaneet luvan hakea tutun kaverin metsästä joulukuuset. Kirkolle löysimme sopivan ja meille ulkokuuset, mutta sisäkuuset meidän pitää vielä etsiä toisella kertaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olipa kiva että myyjäiset onnistuivat ja myyntiäkin tuli. Joulu on selvästi leivonnaisten aikaa, mikä on tietysti mukava juttu :)


Kiva että kuuset löytyivät ja ne olivatkin hienot! Mukavaa joulua kaikille toivottaa: Suvi, Toni ja Jessica oulusta

Paavo Hautala kirjoitti...

Vietämme nyt Jessican synttäreitä, koska eilinen päivä oli joulun viettoa. Taustalla kuuluu tiernapojat CD:ltä. Raikasta lasten laulua.
Odotamme Terhoa, Siniä ja Mikaelia Kuohuahosta.
Suvi, Toni ja Jessica kävivät tänään Posiolla isomummoa katsomassa.