maanantai 25. toukokuuta 2009

Poimintoja päivän tapahtumista!

Tämän aamun aamuvartiojakeessa on hyvä lääkeresepti, joka tepsii kaikiin sairauksiin:
"Älä jätä elämääsi oman ymmärryksesi varaan, vaan turvaa koko sydämestäsi Herraan. Missä kuljetkin, pidä hänet mielessäsi, hän viitoittaa sinulle oikean tien. Älä luulottele olevasi viisas; pelkää Herraa ja karta pahaa. Siinä on sinulle lääke, joka pitää koko ruumiisi terveenä." (San. 3:5-8.)

Sain tänään kutsun Ouluun. Maria ja Juhani Junttilalle on syntynyt poikavauva. He ovat antaneet pojalle nimeksi Joonatan. Sointuva nimi, joka kertoo uskollisesta ystävyydestä. Maria ja Juhani pyysivät, että voisinko tulla pyytämään heidän pienokaiselleen Jumalan siunausta 27.-28.6.2009 välisenä aikana? Tämä on etuoikeus ja hyvin mieluinen tehtävä, joten vastasin myöntävästi.

Kerho Kuukkelin kevätkauden ohjelma päättyi tänään. Nyt on kesäloman aika. Aamurukouspiiri pitää myös kesätauon. Rukoilemista emme kuitenkaan lopeta kesän ajaksi. Sitä ei voi koskaan lopettaa. Meitä kehotetaan olemaan kestäviä rukouksissamme. "Rukoilkaa lakkaamatta", on tärkeä muistutus meille kaikille!

Kuusamon ETRA ry sai tänään ensimmäisen työharjoittelijan kahdeksi kuukaudeksi. Työharjoittelusopimus kirjoitettiin Katariina Helmiuksen kanssa. Hänen työtehtäviinsä kuuluvat lähinnä toimistotyöt ja avustaminen seurakunnassamme erilaisissa käytännön töissä. Katariina Helmius muutti Oulusta Kuusamoon. Hän kävi täällä valokuvauskurssin. Sain käsiini Katariinan kuvaamista valokuvista tehdyn kirjan. Kirja oli erittäin onnistunut. Kuvat olivat taiteellisia ja hyvin kuvattuja. Katariinalla näyttää olevan kyky nähdä kuvaukselliset kohteet ja taitoa tallentaa ne "filmille". Toivotan sinulle, Katariina, Onnea ja Siunausta elämääsi ja työhösi!

Valmistelin tänään 5.-6.6.2009 Kuusamossa pidettäviä Pohjois-Suomen lähetyksen kesäjuhlia. Juhlat pidetään Kuusamon lukiolla, Oulangantie 1. Olet tervetullut mukaan! Juhlille ovat kaikki tervetulleita!

Sain kuulla tänään kaksi rohkaisevaa sanomaa, jotka koskivat Karpaloa! En kerro niistä enempää tällä kerralla. Kolmannen rohkaisun luin blogistani Tuulan kommentista. Jumala on antanut Tuulalle rohkaisijan ja avustajan armolahjan. Ole siunattu Herrassa!

Ei kommentteja: