perjantai 22. toukokuuta 2009

Anoppini 91-vuotissyntymäpäivä!

Tänä keväänä on tapahtunut monia merkittäviä asioita 22. päivä. Kiinnitin tähän huomiota aikaisemmassa kirjoituksessani ja mietin silloin, että mitä erikoista tapahtuisi tänään?

Tänään on tapahtunut ainakin se ihme, että anoppini, Irma Nevalainen, täytti 91-vuotta. Sadas vuosi on nyt lähtenyt liikkeelle. Näin korkea ikä on suuri Jumalan ihme! Onnea ja siunausta virkeälle Irma-isomummille, Kajaaniin! Ihme on myös se, että Arvo-isoukki on toipunut sairaalassa niin hyvään kuntoon, että hän pääsee lähipäivinä kotiin. Kiitos Herralle terveyden lahjasta!

Annella ja Terholla ja on ollut vapaapäivä. Sinillä on ollut lastenvaate-esittelytilaisuus Käylässä. Mikael on huristellut leikkimopolla. Se on nyt mieluinen kapistus, koska sillä pääsee nauttimaan vauhdista. Terho on kunnostanut venettä ja Anne on leiponut monenlaista hyvää. Kaltiaiset ovat hyviä ja niitä on pöydällä iso kasa. Ne ovat pyöreitä pieniä leipiä, joissa on rusinoita. Ne ovat teen kanssa oikein maukkaita. Minun on pitänyt pysytellä petissä. Lievää kuumetta ja voimattomuutta. Kävin terveydenhoitajalla työterveyshuollossa ja hän määräsi minut kolmeksi päiväksi sairaslomalle. Pitää juoda kuumaa, ottaa buranaa ja levätä.

Teatteri "Näytön paikka" esitti klo 18.30 "Rinsessa Ruusunen" -koko perheen satuhupailun, Nilon koulun teatterisalissa. Käsikirjoitus Ari Wirta ja ohjaus Merja Danso. Esiintymässä oli 12 lasta. Muuta väkeä oli kahdeksan. Anne lähti Mikaelin kanssa katsomaan esitystä. Kysyin Mikaelilta, että haluaisitko sinä olla prinssi, joka herättää ja vapauttaa prinsessan? Mikael ei osannut sanoa tuohon kysymykseen mitään. Mukava kuulla kommentteja, kun he tulevat kotiin.

Ei kommentteja: