tiistai 12. toukokuuta 2009

Jumala vastaa huokauksiin ihmeellisellä tavalla!

Kirjoitan heti tuoreeltaan tämän aamuisen rukousvastauksen. Olen ajatellut niitä Raahessa olevia kalusteita ja tullut siihen tulokseen, että Jumala on varannut ne Karpalolle. Olen jo kysellyt pakettiautoa lainaksi, mutta en ole tehnyt tarkempia suunnitelmia enkä varauksia tämän asian suhteen. Hiljaisia rukouksia on kohonnut taivaaseen kaiken aikaa. Annen sisko, Päivi, on käynyt katsomassa kalusteita ja todennut ne hyviksi. Mielessäni olen ajatellut lähteä Raaheen tällä viikolla hakemaan ne Kuusamoon, mutta miten? Mistä matkarahat?

Eilen sain soiton Torniosta. Veli-Pekka Heijasto soitti ja lupasi antaa laskukoneen ja faxin Karpalolle lahjaksi. Kiitos Veli-Pekka, Jumala palkitkoon lahjasi ja siunatkoon sinua runsaasti. V-P kertoi, että seurakuntamme avustuspalvelu ADA eli ADRA Finland on järjestämässä parhaillaan Torniojokilaaksossa "Iloinen mieli" -kampanjan. Hän lupasi tiedustella, että voisiko ADA hakea tavarat Raahesta kuorma-autollaan? Otin yhteyttä Leena Sundiin, mutta en tavoittanut häntä. Tänä aamuna sain häneltä soiton ja sovimme, että tämän viikon torstaina teemme Raahen matkan. Sovimme Leenan kanssa, että maksaisimme matkarahaa ADA:lle 200,- euroa. Kuusamon ETRA ry:n tilillä ei ollut tätä summaa. Huokasin Herran puoleen, että Herra lähettäisi jostain nämä varat. Puhelin soi ja Leena Sund kertoo iloisen uutisen. Matka on jo maksettu. Hän oli saanut soiton ja soittaja oli sanonut, että hän on varannut teille matkarahaa 200,- euroa. Leena koki sydämessään, että ne on tarkoitettu tätä avustusmatkaa varten. Leena sanoi: "Kun hän oli laskemassa matkan kustannuksia, niin hän oli ajatellut veloittaa meiltä 150,- euroa, mutta aivan kuin jokin ääni olisi sanonut, että laita matkan hinnaksi 200,- euroa. Soittaja lupasi lahjoittaa tarkalleen saman määrän, jonka sovimme matkarahaksi. Eikö ole ihmeellistä. Herra hoitaa logistiikan ja lähettää vielä rahankin suunnitelman toteuttamiseksi. Kiitos Herralle! Herra vie asiaansa eteenpäin ihmeellisellä tavalla. Kiitos esirukouksistanne, niiden varassa on hyvä mennä eteenpäin.

Olisi mukava nähdä Raahessa sukulaisiani, Aila ja Heikki Sipolaa ja Päivi ja Dave Bradburnea.
Olen tehnyt adalaisten kanssa treffit Pudasjärven ABC:lle torstaiksi (14.5) klo 17.00. Raahessa olisimme n. klo 19.00-20.00.

2 kommenttia:

Aila kirjoitti...

Olisi tosiaan mainiota nähdä!!

Ollaan yhteyksissä!

Paavo Hautala kirjoitti...

Niinhän me sitten nähtiin ja myöhemminkin Kuusamossa (2010 kesällä).
Kirjoitan tämän Ailalle yllätykseksi, jos satut surffailemaan näin kaukana.