lauantai 18. elokuuta 2012

Matkakertomuksen päätössanat!

Viimeinen Tukholman vierailun osoite oli: Olof Palmes gata 25 3 tr. Tässä osoitteessa sijaitsee suomenkielinen Adventtikirkko. Aikataulumme ei sallinut meille tilaisuuden järjestämistä. Ehdin kuitenkin pitää pienen rukoushetken, jossa muistin kaikkia kirkossa kokoontuvia sisaria ja veljiä rukouksin. Lähetän onnen ja siunauksen toivotukset kaikille seurakunnan jäsenille tämän kirjoituksen kautta. Toivottavasti minulle tulee joskus tilaisuus tavata seurakunta ja pitää hengellinen tilaisuus kauniissa kirkossanne.

Kirkkosalin lisäksi teillä on sopivasti muitakin tiloja. Tilava toimisto ja vierashuone palvelevat seurakuntaa hyvin.

Sydämellinen kiitos Eeva-Liisa Vihermölle erittäin hyvästä opastuksesta ja retken suunnittelusta ja toteutuksesta. Omatoimisesti liikkuessamme emme olisi ehtineet nähdä ja kokea niin paljon erilaisia asioita. Kokemuksemme Tukholmasta olisi jäänyt paljon kapea-alaisemmaksi. Kiitos myös 101-vuotiaalle äidillesi, joka muisti meitä, rukouksin.

Tukholman satamaan kiirehtiminen oli vähällä tuoda haaverin. Työntäessäni liukuportaalle lastenrattaita, horjahdin ja olin vähällä lentää selälleni. Sain kuitenkin säilytettyä tasapainoni niin, että selvisin pahemmalta rytäkältä. Takana ollut oppaamme säikähti kovin, huomatessaan vaaratilanteen. Onneksi Eeva-Liisa ei saanut sydänkohtausta tapahtuneen johdosta. Ehdimme laivaan oikein hyvin ja Eeva-Liisa varmisti, että kaikki oli ok. Paluumatka Helsinkiin, Ouluun ja Kuusamoon sujui hyvin. Laivalta ostimme pienet matkamuistot ja muut tuliaiset. Kiitos Herralle ja kaikille ystäville hienosta, matkasta. Kiitos myös Askeleet -kampanjalle, saamastani hyvästä palkintomatkasta. Ilman sitä tätä matkaa ei olisi tullut tehtyä, ainakaan tässä vaiheessa. Matkakertomus päättyy tähän!

Ei kommentteja: