perjantai 11. syyskuuta 2009

Paras valtakunta turvapaikanhakijoille on Jumalan valtakunta!

Tänään on muisteltu vuoden 2001 syyskuun 11. päivän terrori-iskuja New Yorkiin ja Washingtoniin. Siitä on jo kahdeksan vuotta. Olin tuolla hetkellä Hollannissa. Tapahtuma sai suuren huomion koulutuspäivillämme. Tilannetta seurattiin tiiviisti suurelle valkokankaalle heijastetun kuvan välityksellä, joka tuli "livenä" suoraan tapahtumapaikalta.
Koko maailma seurasi iskua maailmalopun tunnelmissa.
"Tuhansien ihmisten kylmäverinen murhaaminen keskellä kirkasta päivää paljasti televisionkatsojille pahuuden, jota ei voi mitenkään puolustaa."

Paholainen on kaikkien terroristien isä. Elämme vaarallisella planeetalla. Kirjoitusten mukaan vielä paljon pahempaa on tulossa. Onneksi meillä on Jeesus, jonka luokse voimme paeta turvaan joka hetki kaikissa tilanteissa. Elämämme ja kuolemamme on hänen kädessään. Turvapaikanhakijoita Jeesuksen valtakuntaan ei käännytetä pois. Kukaan vilpitön turvapaikanhakija ei ole laiton ja häntä ei kohdella epäoikeudenmukaisesti. Turvapaikka myönnetään nopeasti! Paras valtakunta turvapaikanhakijoille on Jumalan valtakunta!

2 kommenttia:

Seija kirjoitti...

Hei!

Tuli mieleen äidin sanonta kuin joutui menemään linja-autolla Pomarkkuun asti kun tuli vahingossa pikavuorolla Porista, joka ei pysähtynyt Hiilimäessä.

"Ei ole täällä pysyväistä kotia, vaan tulevaista me etsimme." Jonk on turva Jumalassa, turvassa on paremmassa.
Siunausta sulle Paavo!
T. Seija

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Seija kommentistasi!
Olisikohan pikavuoron kuljettaja voinut tehdä poikkeuksen ja pysähtyä Hiilimäessä? En tiedä. Taitavat nuo säännöt olla tiukat ja poikkeuksia ei suvaita!? Siunausta myös sinulle ja perheellesi