perjantai 18. syyskuuta 2009

Kerro se kukkasin!

"Herra, minä kiitän sinua ikuisesti siitä mitä olet tehnyt. Minä luotan sinun nimeesi, sillä sinä olet hyvä omiasi kohtaan." Näin kauniisti päättyy tämän päivän psalmi 52. Edellisissä jakeissa kuitenkin kuvataan väärintekijöitä, jotka saavat rangaistuksensa. Daavidin elämää uhkasivat Saulin joukot, jotka tekivät paljon vääryyttä. Daavidin elämä oli monta kertaa hiuskarvan varassa joutua tuhoon vainoojien toimesta, mutta Jumalan varjelus ja suojelus auttoi Daavidia selviytymään hengissä. Vaikeuksien ja vastoinkäymisten keskellä Jumalan armon kokemukset kasvattivat Daavidia hengellisesti. Hänen luottamuksensa Jumalaan ja hänen armoonsa vahvistui ja antoi rohkeutta ja uskoa.

Tämä päivä meni siivotessa kotia. Tiesimme, että illalla meille tulee vieraita. Aila ja Reijo Hannus olivat tulleet Oulaisista Rukalle ja sovimme, että tänä iltana vietämme yhteisen illan. Mikael oli myös kylässä ja Aila ihmetteli, että kuinka lapsi voi olla niin paljon isänsä näköinen. Aivan kuin pikku Terho, Aila sanoi, ihmeissään.
Mukava ilta meni nopeasti. Kaunis kukkakimppu olohuoneen pöydällä piristää ja puhuu kukkien kielellä aidosta ystävyydestä. Oletko kuullut ajatuksen: "Kerro se kukkasin!" Tiedätkö mistä tämä ajatus on peräisin?

Viime yö oli melko kylmä hallayö, ja tuleva yökin tulee olemaan kylmä. Peittelimme kukkapenkkimme hallaharsoilla, sillä haluamme vielä ihailla kukkien väriloiston kauneutta.

Ei kommentteja: