sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Energiansäästölamppu -kampanja alkamassa

Ensi kesän leirin hyväksi aloitamme varojen keräyksen Energiansäästölamppu -kampanjan avulla. Teemme lampputilauksen kerran kuukaudessa.
Lamput ovat laadukkaita tuotteita. Lamppujen elinikä on 6000 tuntia. Esitteessä luvataan 80 %:n säästö energiakustannuksista. Lamput säästävät rahaa, energiaa ja ympäristöä. Tiesitkö, että hehkulamppujen valmistus lopetetaan ja kaikkialla siirrytään energiansäästölamppuihin?

Esitteessä on runsas valikoima erilaisia lamppumalleja eri käyttötarkoituksiin, sisä- ja ulkokäyttöön. Kynttilä-, putki- tai pyöreitä, malleja. Lamppuja saa pienellä tai isolla kannalla. Lamppujen hinta on keskimäärin 5-6 euroa kpl.
Jos haluat saada lamppuja itsellesi, niin ota minuun yhteyttä. Jos haluat kotiisi lamppu-kutsut, niin voimme järjestää esittelijän. Tilaamme lamppuja tilausten mukaan ja toimitamme ne teille sopimuksen mukaan. Kaikki kampanjasta kertyneet myyntipalkkiot käytetään ensi kesän Eräripari / Nuorten Seikkailuleirin hyväksi. Kysy lisää 040 8474 582. Kiitos kannatuksestasi!

Ei kommentteja: