perjantai 20. lokakuuta 2017

Muista ottaa laturi matkaan!

"Hän näki unessa, että maan päälle oli asetettu tikapuut, joiden pää ulottui taivaaseen, ja Jumalan enkelit kulkivat niitä ylös ja alas." (1. Moos. 28:12.)

"Tämä ei ole mikään muu kuin Jumalan huone. Tämä on taivaan portti." (1. Moos. 28:17.)

"Katso, minä olen sinun kanssasi ja varjelen sinua kaikkialla, missä kuljet." (1. Moos. 28:15.)

Syntiinlankeemuksen tähden ihmisestä tuli heikko ja voimaton, koditon vaeltaja. Jaakobin tavoin olemme kuin pakomatkalla kotia etsimässä. Hengellisessä mielessä voimme samaistua pakolaisiin, joita maassamme on nyt paljon.

Ilman Jeesusta taivaan ja maan välit olisivat poikki. Jaakobin yöllä näkemät tikapuut olivat maan ja taivaan välillä. Ne kuvasivat sitä yhteyttä, joka meillä on taivaaseen Jeesuksen ansioiden tähden. Enkelit eivät olisi päässeet meitä palvelemaan ilman näitä tikapuita. Kristuksessa meillä on yhteys Jumalaan ja näin heikosta ihmisestä tulee vahva, koska olemme kytkettynä voiman lähteeseen.

Meidän sukupolvellemme tätä yhteyttä voisi kuvata laturilla. Kuinka monesti olemmekaan joutuneet kokemaan yhteyden poikki menemisen, kun akusta on loppunut virta. Voiman lähteestä ei ole apua, jos laturi puuttuu. Jeesus on kuin laturi ja voiman lähde yhdessä. Hänessä pysymällä virta ei lopu ja yhteys taivaaseen ei katkea. Jos sinulla on tänään virta poikki, niin saat uskon kautta kytkeä tyhjän akkusi laturiin ja näin voima virtaa ja yhteys Jumalaan ja toisiin ihmisiin on mahdollista. Näin olet päässyt takaisin turvaverkoston piiriin ja saat voiman kulkea rohkealla mielellä.

Kun lähdet tänään liikkeelle, niin muista ottaa laturi matkaan!

Ei kommentteja: