maanantai 9. lokakuuta 2017

Hyvät asiat tuovat iloa ja piristävät mieltä!

"Minä virvoitan väsyneen sielun, ja jokaisen nääntyvän sielun minä täytän voimalla." (Jer. 31:25.)

Sielu väsyy, kun koettelemukset jatkuvat pitkään. Sielu nääntyy taakkojen alla. Jumalalta tulee virvoitus, usein juuri silloin, kun ihminen on katkeamispisteessä. Koskaan ei kannata menettää toivoa, vaikka tie näyttää kovalta ja kiviseltä. Jeesus on rukouksen päässä meistä, ei sen kauempana. Hänen silmänsä näkevät meidät jo kaukaa. Hänen korvansa kuulevat huokauksemme. Hänen kätensä ovat voimakkaat ja pystyvät auttamaan meitä kaikissa tilanteissa. Hänen sydämensä on täynnä rakkautta meitä kohtaan.

Luonto on nyt riisuttu ja kaikki alkaa näyttää harmaalta, synkältä ja pimeältä. Masennus koputtelee monien ovien takana. Sitä ei kannata päästää sisälle. Kun täytämme mielemme rohkaisevilla lupauksilla, niin sisällämme on ilon ja rauhan ajatukset. Ilmapiiri, joka ympäröi meitä on kirkas, pimeydestä huolimatta.

Haravoin tänään pihaa auttavan ystävän kanssa. Hetki oli todella mukava ja piristävä. Samalla kuulimme, että naapuriin oli juuri syntynyt poikavauva ja äiti ja lapsi tulivat kotiin. Pitää viedä pieni lahja ja toivottaa onnelliselle perheelle siunausta! Samana päivänä kuulimme, että presidenttiparille on myös tulossa perheenlisäystä helmikuussa. Onnea heille tosi paljon!

Maailmassa tapahtuu myös hyviä asioita, eikä vain pahoja. Näihin hyviin asioihin meidän kannattaa kiinnittää enemmän huomiota, niin mieli pysyy virkeänä. Hyvät asiat tuovat iloa ja piristävät mieltä!

Ei kommentteja: