perjantai 13. lokakuuta 2017

Elävän Jumalan tuntevien tehtävän kiireellisyys!

"Liiton rikkojat hän viettelee liukkain kielin jumalattomuuteen, mutta niiden joukko, jotka tuntevat Jumalansa, pysyy lujana ja tekee tehtävänsä." (Dan.  11:32.)

Paholaisella on kaikkein liukkain kieli. Tämä on tullut tietoon jo paratiisissa. Tällä kielellä hän on onnistunut viettelemään kaikki kansat rikkomaan Jumalan käskyt. Maailmassa vallitseva jumalattomuus kertoo hänen kielensä liukkauden tehokkuudesta. Kieli ja mieli toimivat yhdessä. Jos kieli on liukas, niin mielikin on liukas. Kieli tuo esille sen, mitä mielessä liikkuu. Paholaisen mielessä liikkuu viha ja katkeruus Jeesusta kohtaan, koska hän ei ole pystynyt kukistamaan häntä Jumalan valtaistuimelta.

Ihmisistä, jotka ovat rikkoneet Jumalan liiton ja poistaneet ja muuttaneet käskyt, paholainen on saanut liittolaisekseen suuren jumalattoman armeijan, joka sotii hänen kanssaan yhdessä Jumalaa vastaan.

Liiton rikkojat eivät tyydy siihen, että he elävät Jumalasta piittaamatta, vaan he näkevät paljon vaivaa siinä, että saisivat toisetkin elämään heidän tavallaan. Jumalattomuus on mennyt jo niin pitkälle, että Jumala tulee pian tekemään oudon työnsä, kaiken jumalattomuuden hävittämisen maan päältä.

Armon aikaa on vielä jäljellä, koska sillä joukolla, joka tuntee Jumalan ja joka pysyy lujana ja uskollisena Jumalalle, on vielä tärkeä sanoma julistettavana maailmalle. Tämän sanoman löydämme Raamatusta Ilm. 14:6-20 kohdalta. Sanoma paljastaa paholaisen petokset, Jumalan rakkauden, armon ja oikeudenmukaisuuden sekä Kristuksen vanhurskauden kautta saatavan pelastuksen. Elävän Jumalan tunteville uskotun tehtävän loppuunsaattaminen on kiireellinen!

Ei kommentteja: