tiistai 3. lokakuuta 2017

Kun valitsemme Jeesuksen, niin olemme voittajan puolella!

Kyllä nämä maailman tapahtumat ovat pelottavia. Loppu tästä tulee. Kaikki näyttää suistuvan raiteiltaan. Ihmiset ovat kiihkon vallassa. Joka puolella kuohuu. Tämä ei kuitenkaan tapahdu yllätyksenä. Kaikesta tästä on kirjoitettu Raamatussa. Jumala on varoittanut meitä hyvin selvästi tulevista tapahtumista. Rauhaa ei tule ihmisvoimin, vaikka neuvottelijoina olisi maailman viisaimmat miehet ja naiset. Paha on ihmisten sisällä ja mitkään ulkoiset asiat eivät saa tuota pahaa pois.

Onneksi Jumalan armo ei ole vielä kokonaan jättänyt maailmaa. Pyhä Henki toimii nyt suurella voimalla ja kutsuu ihmisiä parannukseen. Jokainen uskoon tullut ihminen vahvistaa Jumalan valtakunnan hyvää vaikutusta. Rakkauden kylmentymisen sijasta sen pitäisi kasvaa entisestään. Nyt meidän tulee rukoilla enemmän yhdessä toinen toistemme ja koko maailman pelastuksen puolesta. Saakoon enkelit vielä pidätellä sodan tuulia, ettei viimeinen myrsky puhkeaisi liian aikaisin.

On rohkaisevaa tietää, että maailman kohtalo on Jumalan kädessä. Mitään ei tapahdu ilman Jumalan sallimusta. Sekä kansakuntien että seurakunnankin kohtalo on Herran hyvässä hoidossa. Maailman monimutkaiset pyörät pyörivät Jumalan tarkan valvonnan alaisina. Jumalan suunnitelmia paholainen ei pysty estämään. Hyvän ja pahan välistä taistelua seurataan muuallakin kuin täällä maapallolla. Kun sota viimein päättyy, kenellekään ei jää epäselväksi kuka on oikeassa ja kuka väärässä.

Kun valitsemme Jeesuksen, niin olemme voittajan puolella!

Ei kommentteja: