perjantai 18. lokakuuta 2013

Valtterin Kuusamon vierailu osui talven tulon aikaan!

  
Tänään Kuusamossa satoi lunta ja maa tuli valkoiseksi.

Valtteri tuli meille syyslomavieraaksi sunnuntaina 13.10.2013 klo 14.00. Tällä kerralla hän matkusti junalla Ouluun ja sieltä linja-autolla Kuusamoon. Maanantaina 21.10. hän palaa samaa reittiä takaisin Nurmijärvelle.

Päivisin Valtteri on opiskellut, kun olemme olleet töissä, ja iltaisin meille on jäänyt enemmän aikaa seurusteluun. Olemme käyneet Karpalossa syömässä. Valtteri halusi vaihtaa sekä Annen että minun autooni talvirenkaat. Renkaiden vaihto tulikin juuri sopivasti. Valtteri ehti tällä viikolla olla myös Terhon luokassa kouluavustajana. Tuumailin, että tuleekohan Valtterista myös opettaja. Jos näin kävisi, niin hän voisi hakea opettajan paikkaa samalta koululta, missä Terho on töissä. Olisihan se mahtavaa, jos Valtteri asuisi joskus Kuusamossa. Ainakin hän pitää kovasti pohjoisen luonnosta ja ihmisistä sekä pohjoisen elämän rennosta ilmapiiristä.

Valtteri lupasi soittaa meille huomenna 19.10. pianoa klo 10 alkavassa jumalanpalveluksessa. Odotamme tätä hetkeä suurella mielenkiinnolla! Tervetuloa mukaan!

1 kommentti:

Paavo Hautala kirjoitti...

Tänään 19.10.2013 piti tehdä lumityöt ensimmäisen kerran tänä talvena. Maa on nyt valkoinen.