keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Arin sähkösahalla puuhomma sujui sukkelasti
Viime vuoden joulukuussa varastomme seinän viereen kertyi kasa puutavaraa Karpalon rakentamisen johdosta. Puut ovat olleet koko talven lumen alla, koska en ehtinyt varastoida niitä paremmin ajan - ja tilojen puutteen vuoksi. Puut olisivat menneet kaatopaikalle, mutta päätin ottaa ne talteen. Olin jo pitkään ajatellut, että mitenkähän ne olisi viisainta tehdä polttopuiksi, kun ne paljastuvat lumen alta? Minulla oleva sirkkeli ja pokasaha eivät olisi hyviä työvälineitä tähän tarkoitukseen, ajattelin. Moottorisahani olin vienyt kirppikselle siinä olevan vian tähden. Vein sahan kirppikselle enkä kaatopaikalle, koska ajattelin, että joku voisi saada siitä varaosia omaan sahaansa. Näin varmaan kävikin, sillä saha meni kaupaksi. Muutama päivä sitten Ari kertoi, että hän on ostanut Tokmannilta hyvän sähköllä toimivan moottorisahan. Hän lupasi tulla katkomaan puut sillä. Reilu tunti siinä meni, kun työ oli tehty. Sahaaminen sujui tosi tehokkaasti ja turvallisesti. Bensa ei haissut ja pakokaasua ei tullut yhtään. Kuvasta näette Arin, sahan ja puukasan. Puut odottavat nyt kevätauringon paistetta, että ne kuivuisivat ennen liiteriin menoa. Kiitos, Ari! Teit minulle tosi hienon palveluksen.

2 kommenttia:

Jeesuksen tunteminen kirjoitti...

On suuri ilo,sekä koskettavan siunaavaa olla seurassasi. Koska saan aina maistaa Jumalallista antia, kommonikoidessasi hyvin hengellisistä sekä tärkeistä asioista. Usein keskustelumme ajautuvat Raamattuun, sekä Kolmen enkelin sanomaan ! Mutta Jes.53:12 paljastaa Kristuksen uhrin merkityksen kirjaimellisesti. Kiitos Jumalalle että taas sain viettää pienen ajan kanssasi. Kiitos myös maukkaasta ateriasta joka on valmistettu Karpalossa. Virvoittavaa kevättä jokaiseen sydämmeen.

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos rohkaisevista sanoistasi!
Pyhän Hengen toiminta on näkymätöntä, mutta hänen vaikutuksensa voidaan tuntea ja nähdä rakkauden tekoina. Ari, sinun palvelualttiudessasi näen Pyhän Hengen vaikutuksen. Siunausta päivän tehtäviisi!