torstai 25. huhtikuuta 2013

Kevätmatka Kemiin ja Tornioon 9.-11.5.2013

Sain puhelun Kemistä. Minulle kerrottiin erään seurakuntamme vaikutuspiirissä eläneen sisaren kuolemasta. Soittaja esitti toivomuksensa, että tulisin siunaamaan hänen äitinsä haudan lepoon. Lähden tälle matkalle helatorstaina 9.5.2013, jos Herra suo. Samalla matkalla vierailen Kemin ja Tornion seurakunnissa. Pidämme hengellisen tilaisuuden perjantaina 10.5. klo 19.00 Kemin adventtiseurakunnan seurakuntasalilla, Meripuistokatu 5, ja lauantaina eli sapattina 11.5. klo 10-13 pidetään Tornion Adventtikirkolla kevätjuhla. Klo 10-11 on teepöytä ja klo 11-13 on jumalanpalvelus. Tornion Adventtikirkon osoite on Saarenpäänkatu 18.  Tilaisuudet ovat avoimia kaikille!

Siitä on jo 23 vuotta, kun asuimme Torniossa ja teimme hengellistä työtä Kemi-Tornion alueella. Tutustuimme neljän vuoden aikana moniin ihmisiin. Jos joku Torniojokilaaksossa asuva tuttumme sattuu lukemaan blogiani ja löytää tämän viestin, niin olisi todella rohkaisevaa nähdä ja vaihtaa kuulumisia.

Ari Hyyppä, joka on asunut Kemissä, lähtee minulle autokuskiksi. Otamme mukaan peräkärryn, koska olen saanut tietää, että saamme kirppistavaroita Kuusamon Karpalo-Kirppikselle. Kirppistavarat voi toimittaa kirkolle, Kemiin tai Tornioon.

Pyydän esirukousta tulevalle matkalle! Pyydetään Herraa siunaamaan hautajaiset, hengelliset tilaisuudet ja kohtaamiset vierailun aikana. Nähdään!

Ei kommentteja: