torstai 25. huhtikuuta 2013

Jeesukseen uskovat eivät joudu häpeään!

Usko aina, että Jeesus on paljon suurempi kuin sinun ongelmasi ja vaikeutesi. Vaikka meille on annettu kyky päättää ja tehdä valintoja, niin meidän on tärkeä muistaa, että kaikkien voimavarojemme alkulähde on Jumalassa. Voima ja energisyytemme ei lähde meistä itsestämme. Se ei ole meidän ansiomme. Silloin, kun ajatustemme suunta on meihin itseemme päin, olemme kulkemassa väärään suuntaan. Vahva esimerkki tästä tiestä ja sen seurauksista on Lusiferin elämä ja kohtalo. Itsekeskeisen ja itsekkään elämän loppu on täydellinen tuho. Yltäkylläinen elämä tässä ajassa ja iankaikkinen elämä taivaassa ja uudessa maassa on Jumalan lahja, joka saadaan uskon kautta Jeesukseen Kristukseen.

"Tämä aarre on meillä saviastioissa, jotta tuo suunnattoman suuri voima olisi Jumalan eikä näyttäisi tulevan meistä." (2. Kor. 4:7.)

"Sana on sinua lähellä, sinun suussasi ja sinun sydämessäsi", nimittäin se uskon sana, jota me julistamme. Jos sinä siis tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on herättänyt hänet kuolleista, niin sinä pelastut, sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan. Sanoohan Raamattu: "Ei yksikään, joka uskoo häneen, joudu häpeään" (Room. 10:8-11.)

Ei kommentteja: