maanantai 29. huhtikuuta 2013

Saakoon Herra antaa sinulle rohkeaa ja kestävää uskoa!

"Heitä työsi Herran haltuun, niin sinun hankkeesi menestyvät." (San. 16:3. RK.)
"Tuo kaikki hankkeesi Herran eteen, niin suunitelmasi menestyvät." (San. 16:3. UKR.)

Ihmiset tekevät työtä aamu-, päivä-, ilta- tai yövuoroissa. Monet tuskailevat työttöminä, kun ei ole töitä tarjolla. Toisilla on liikaa työtä ja toisilla sitä on liian vähän tai ei ollenkaan. Työnarkomaanit ja työtä vieroksuvat astuvat uuteen päivään erilaisin ajatuksin. Rahan hankkiminen laittomin keinoin on tullut suureksi liiketoiminnaksi. Eilinen TV-dokumentti paljasti huijareiden toiminnan eräässä suurkaupungissa. Laittomuus on lisääntynyt järkyttävällä tavalla. Vakuutusyhtiöiltä huijataan rahaa suuria määriä jopa väärennetyillä kuolintodistuksilla. Järjestäytynyt rikollisuus on maailmanlaajuista ja sen uhriksi voi joutua kuka tahansa. Tulee mieleen kysymys, että kuinka kauan Jumala sallii tätä pahuutta?

Tänään saamme tuoda työmme tai työttömyytemme ja kaikki hankkeemme Herran eteen. Kun jätämme koko elämämme Herran haltuun, niin voimme kokea menestystä. Menestyksen takana on Herran siunaus.

"Herran siunaus rikkaaksi tekee, oma vaiva ei siihen mitään lisää." (San. 10:22.)

Herran siunaama rikkaus on ennen kaikkea hengellistä rikkautta. Hyvä terveys, hyvät ihmissuhteet, onnellinen perhe-elämä, sisäinen lepo ja rauha, iloinen ja reipas mieli ovat rikkauksia, joita ei voida rahalla ostaa.
Herran siunausta on myös se, että Herra korjaa reikäisen kukkaromme niin, ettei vähäiset varamme menisi turhuuteen.

Jumala on kätkenyt kymmenysten palauttamiseen, Jumalalle, erityisen siunauksen. Jos et ole tätä siunausta vielä kokenut omalla kohdallasi, niin palauta tänään kymmenykset Jumalan varastohuoneeseen, niin Herra avaa sinulle mahdollisuuksien ovia. Kun teet tämän oikeassa hengessä, uskossa ja rakkaudessa Herraa kohtaan ja annat iloiten, niin sinulla on silloin jopa lupa koetella Jumalaa (lue Mal. 3-luku). Jumalan siunauksien menettäminen itsekkyytemme ja ahneutemme tähden on hyvin surullista. Kun palautat tänään kymmenykset Jumalalle, niin älä pety Jumalaan huomenna, jos hänen siunauksensa ei näytä tulevan heti. Voit uskoa, että tuo siunaus tulee sinulle välittömästi, mutta ehkä näet sen vasta myöhemmin. Saakoon Herra antaa sinulle rohkeaa ja kestävää uskoa!

Ei kommentteja: