keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Tiedoksi ystävilleni!

Sain eilen matkapuhelimeni takuuhuollosta. Puhelinmuistiostani on saattanut tipahtaa juuri sinun puhelinnumerosi pois, joten, jos haluat varmistaa, että puhelimessani on sinun numerosi, niin soita tai lähetä tekstiviesti, niin päivitän numerosi.

Hengellisestä nuorisotyöstä kiinnostuneille tiedoksi!
Jos olet kiinnostunut tulemaan ensi kesänä Eräriparille ja Nuorten Seikkailuleirille ohjaajaksi, niin ota yhteyttä mahdollisimman pian! Katsotaan, miten asia järjestyisi, että voisit olla mukana vapaaehtoistyössä lasten ja nuorten hyväksi? Huom. Leiriaikaa ja - paikkaa ei ole vielä lyöty lukkoon!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heipä hei Paavo.Viimekesänä oli niin mukavaa olla Kuusamossa eräriparilla,että näin alustavasti voin tehdä varauksen jo ensikesälle,jos siellä tarvetta on palveluksilleni.Siunausta ja voimia Kuusamoon kaikille ja Raijalle terveisiä,olen muistanut häntä rukouksissani.
Lämpimin terveisin Eeva-Kaisa.

Paavo Hautala kirjoitti...

Onpa hyvä, Eeva-Kaisa, että olet käytettävissä. Otan sitten tarkemmin yhteyttä, kun asiat menevät eteenpäin. Olit viime kesän leirillä suurena apuna. Kiitos siitä sinulle ja Herralle!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, Eeva-Kaisa terveisistä ja ruokouksistasi, muistan myös sinua ja omaisiasi rukouksin. Mukavaa, että olet vastannut Paavon vetoomukseen ensi kesän leirille tulostasi.
Raija.