sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Kirppis avataan huomenna 7.11.2011 klo 10.00!

Raija ja Riitta tulivat Kuusamoon tänään klo 17. Tämä oli meille iloinen ja kauan odotettu hetki. Kirppis avataan huomenna 7.11.2011 klo 10.00. Olette kaikki tervetulleita tekemään uusia löytöjä. Raijan auto oli täynnä hyvää tavaraa. Mattoja on nyt runsas valikoima.

4 kommenttia:

Aila kirjoitti...

Tosi hienoa, että ihmiset pääsevät jälleen kaupantekoon!

Paavo Hautala kirjoitti...

Onko, Raija, sinulla tietokone mukana? Jos on, niin saamme varmaan tietää, miten ensimmäinen päivä meni?
Kiva kun Aila on Karpalon hengessä mukana!

Anonyymi kirjoitti...

Ensimmäinen kirppispäivä oli mahtava! Asiakkaita tuli ja kauppoja syntyi, vaikka ei oltu ilmoitettu missään kirppiksen avaamisesta. Monet asiakkaat kertoivat silloin tällöin käyneensä kokeilee ovea, josko aukeis. Olivat iloisia ja tekivät hyviä löytöjä tavaroista, jotka purimme autostani saapumispäivän iltana kirppikselle.
Jotkut olivat saanet tietoa "puskaradion" välityksellä saapumisestani kirppikselle ja tulivat tervehtimään minua.
Riitan kanssa olemme saaneet kirppiksen tilat järjestykseen ja talvivaatteita esille.

Kasvisravintola-Karpalon hanke laski ensimmäisen kirppispäivän jälkeen yhden pykälän alaspäin.
Olen onnellinen, että saan taas olla Herran työssä edistämässä kasvisravintolan tuloa tänne kauniiseen Kuusamon kaupunkiin. Näin terveyssanomakin Jumalan rakkaudesta ihmisiin tulee näkyväksi.
Raija

Paavo Hautala kirjoitti...

Raija ja Riitta ovat tämän viikon ajan tehneet kovasti töitä kirppiksellä. He ovat pakanneet kesävaatteet säilöön ensi kesää varten ja tuoneet talvivaatteet esille. Kaikki vaatteet ja tavarat ovat nyt hyvässä järjestyksessä.
Näin tänään kelsiturkin riippumassa hengarissa. Sovitin sitä päälleni ja se oli juuri sopiva. Ostin sen, koska ensi talveksi on luvattu kovia pakkasia.