keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Posion matka meni hyvin, vaikka tiet olivatkin erittäin liukkaat

Tänään lähdimme klo 10.00 Raijan kanssa Posiolle tekemään Sympatia-keräystä, myymään joululehtiä, joulukortteja ja katsomaan kolmea eri vaihtoehtoa ensi kesän Eräriparia ja Nuorten Seikkailuleiriä varten. Kohteina olivat Posion ev.lut. srk:n leirikeskus, JHL-leirikeskus Livohkassa ja Livon Helmi Livojärven rannalla. Kaikki kohteet sopisivat leirin pitoa varten. Odottelen tarjoukset eri paikoista, myös Kuusamosta. 4.12.2011 mennessä pitäisi ratkaista, missä leiri tullaan, pitämään.

Matka meni hyvin. Ehdimme tehdä vähän Sympatia-keräystä, joululehtikin meni kaupaksi samoin yksi joulukorttipaketti. Näimme kaikki leiripaikkavaihtoehdot valoisaan aikaan. Senora oli meidän kanssamme katsomassa leiritiloja ja retken jälkeen hän laittoi meille hyvää ruokaa. Näimme Posion kauniit jouluvalot. Pyöreän valoympyrän sisällä oli toinen, pienempi valokehä, jonka sisässä oli kahdeksansakarainen tähti. Pimeässä ne loistivat kauniisti ja piristivät tiellä liikkujia. Paluumatkalla poikkesimme tervehtimässä kahta vanhusta. He olivat pirteitä ja iloitsivat käynnistämme hyvin paljon. Vanhusten hoitaja oli tekemässä arvokasta työtään. Isäntä toivoi, että laulaisimme Jouluyö juhlayö -laulun. Lauloimme sen ja pidimme rukouksen. Saavuimme Kuusamoon klo 19.00.
Vettä satoi koko matkan ja tiet olivat erittäin liukkaat. Piti ajaa tosi varovasti, ettei auto suistunut tieltä. Muutamissa paikoissa tiet oli hiekoitettu ja se oli hyvä asia.

Ei kommentteja: