tiistai 22. marraskuuta 2011

Viesti Tuulalle!

Hei Tuula! Olit sittenkin aivan oikeassa päivityksen suhteen. Olit lahjoittanut Kuusamon ETRA ry:lle lokakuussa 2011 lahjan, jota ei ole otettu päivityksessä huomioon. Nyt sinulla on seitsemän tähteä, samalla lailla kuin tähtiä on Otavassa tai Orionissa. Anteeksi epähuomiomme ja Kiitos, aktiivisesta mukanaolosta, kun olet edistämässä terveystyötä Kuusamossa. Onhan päivitys nyt oikein ja täsmää sinun laskelmiesi kanssa?

Tiedoksi myös muille. Jos huomaatte Karpalon varojen seurannan päivityksessä huomioitavaa lahjoitustenne suhteen, niin kommentoikaa tämän kirjoituksen yhteydessä asiasta, niin korjataan tilanne ajan tasalle. Seurantaluku on tällä hetkellä 128.
Karpalon varojen edistymistä voi seurata 4.10.2009 kirjoitetun kirjoituksen kohdalta tai 25.5.2011 kirjoitetun kirjoituksen kohdalta.

Kirppis toimii taas täydellä teholla. Raija ja Riikka tekevät ahkerasti työtä. Villasukkia tulee kuin liukuhihnalta. Asiakkaat pyytävät Raijaa kutomaan villasukkia. Raija kutoo monella eri tyylillä upeita sukkia. Ne tulevat varmaankin joululahjoiksi asiakkaiden omaisille ja ystäville.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Anne ja Paavo perheineen!
Kiitos Paavo tiedosta. Pääasia, että rahat ovat tulleen oikealle tilille, joskus voi sattua tallentaessa tiliin väärä numero, hyvä on varmistaa asia. On ilo olla mukana Karpalon hankkeessa, siltä osin kuin eläkeläisenä kykenen :)
Lämpimin ajatuksin Tuula

Paavo Hautala kirjoitti...

Olemme sinulle tosi kiitollisia lahjoistasi, Karpalolle. Jumala palkitkoon runsaasti, sinulle ja kaikille, muillekin. Toivottavasti meillä on ensi kesänä mahdollisuus kutsua Maranatha-ryhmä Kuusamoon!
Hyvää adventtiaikaa Tuulalle ja Katri-Ulrikalle!