keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Rane vartioi kuviani!

Laitoin joitakin uusia kuvia Picasaan, mm. rukouskammiosta, joita Koillismaan Uutiset -lehden toimittaja otti viime perjantaina. Tämän päivän (2.11.) Koillismaan Uutiset -lehdessä on yksi rukouskammiosta otettu kuva ja rukoustapahtumaa selostava hyvä kirjoitus. Käykääpä katsomassa! Kuvia voi myös kommentoida ja napsauttaa kuvan alla olevaa pientä ruutua, jos pitää kuvasta. Pääset kuviin käsiksi, kun napsautat hiirellä pääsivulla olevaa Ranen kuvaa. Huomaatko, että hiiren nuoli muuttuu Ranen kuvan kohdalla kädeksi. Se kuvaa sinun kättäsi. Kun rapsutat Ranea kaulan alta tai korvan takaa pari kertaa, niin portti aukeaa tuota pikaa. Ranella on blogillani, kuviin nähden, portinvartijan tehtävä. Kukaan ei pääse kuviani katsomaan "ilman Ranen suostumusta".

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olettepa ahkeroineet rukouskammiosta todella viihtyisän hiljentymispaikan. Katselin kuvia ja mieleen tuli ajatus, että siellä on hyvä kohdata hiljaisuudessa Taivaan ja maan Luoja, rukoilla ja kuunnella Jumalan puhetta.
Viime yönä oli viimeinen rukousaikani. Tuntui, että tunti kului hyvin nopeasti yhteydenpidossa Herrani ja Jumalani kanssa.

Huomasin rukouskammiossa tutun nojatuolin, ehkä vain on lainassa "yksiöstäni". Oikein sopiva levon ja hiljentymisen paikkaan. Varmaan sinä, Paavo, olet ollut suunnittelemassa ja ideoimassa rukouskammion.

Riitta-serkku ehkä tulee mukanani viikoksi Kuusamoon "töihin", kirppikselle. Hänellä on myös kaipaus sinne, missä tunne on olla lähempänä Herraamme.
Raija

Paavo Hautala kirjoitti...

Tuolisi on jo viety takaisin huoneeseesi. Se oli lainassa. Siellä on nyt samanlainen tuoli kuin kuvassa näkyvä, mutta kankainen.
Kiitos kun tulette pian. Kirppis kaipaa työntekijää. Siellä on nyt kovasti töitä kahdellekin.
Kiitos kun olet jaksanut rukoilla omilla vuoroillasi. Minulla on ollut tänään useampi rukousvuoro. Lähden kirkolle vielä yhdeksi tunniksi klo 19-20.
Rukouskammiota on ollut ilo suunnitella ja toteuttaa. Pirjo sanoi tänään, että tässä huoneessa on kirkkaus. Jeesus on siellä missä hänen lapsensa rukoilevat ja kommunikoivat hänen kanssaan. Tunnemme kaikki taivaan pyhyyden rukouskammiossamme. Tekin saatte sitten kokea sen omakohtaisesti, kun tulette Kuusamoon. Tervetuloa!

Anonyymi kirjoitti...

Heipä hei ! Minä tosiaankin tulin tänään päivällä rukousvuorolleni Paavon jälkeen, ja taisin mainita siitä kirkkaudesta. Ihmeellistä, kun siellä kammiossa ei ole ikkunan ikkunaa, ja valotkin ovat "tunnelma-valoja" tai kynttilöitä, niin kuitenkin huoneessa loistaa Ihana kirkkaus !! Pyysin Paavoa rukoilemaan, että saisin "lupaus-kiekoista" jonkun oikein sopivan raamatunlauseen , ja niinhän sieltä valikoitui minulle : "Rukoilkaa lakkaamatta. Kiittäkää kaikesta. Tätä Jumala tahtoo teiltä, Kristuksen Jeesuksen omilta." 1.Tess.5:17-18
Turvallista matkaa Raijalle ja Riitalle Kuusamoon ! Tulen tapaamaan teitä kirppikselle !
terv. Pirjo