perjantai 11. marraskuuta 2011

Kuusamon kristityt iloitsivat yhdessä!

Kylläpä oli siunattu tilaisuus tänään klo 18-20.30. Kokouksen piti päättyä klo 20.00, mutta se päättyi puoli tuntia myöhemmin, koska niin monilla oli tärkeää sanottavaa. Laulut, rukoukset, sana, henkilökohtaiset kokemukset ja kristittyjen keskinäinen rakkaus liittivät meidät ihmeellisellä tavalla yhteen. Saman Isän lapsina saimme viettää yhteistä "Isänpäivää".

Kirkossamme oli läsnä n. 60 eri seurakuntien uskovaa. Rukousvartion hyvä hedelmä on kypsymässä ja taivas iloitsee ja vastaa siunauksen sateilla, jotka kypsyttävät Kuusamon pellon sadonkorjuuta varten. Kuusamon täyttää suuri ilo, koska evankeliumin ilosanoma leviää ja saavuttaa monien sydämet.

Kiitos Taivaan Isälle ja kaikille hänen lapsilleen, jotka olitte tänään juhlassamme!
Kiitos emännille mahtavasta, tarjoilusta! Olitte nähneet paljon vaivaa meidän kaikkien iloksemme! Nähdään huomenna! Siunausta!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Runo rukouspuutarhalle!

Tulkaa kanssani kedolle, tuonne hennapensaiden keskelle, ihanaan puutarhaan.
Povistukaamme rukoilemaan laakson vehreyteen, enkelten keskelle kaikki yhdessä, saman Jumalan lapset.
Tunnetteko kuinka rakkaus avaa meitä, kuinka rakastava Isä meillä on, kaikki anteeksi antava, siunaava, omiansa suojeleva?
Lähtekäämme puutarhaan rukoilemaan, tuonne yrttitarhaan poimimaan laitumensa liljoja.
Siellä näemme joko viiniköynnös versoo, joko kukkii granaattiomenapuu. Siellä kohtaamme kaikki Jumalan lapset.
Rukoilkaamme sydämen uskolla, silloin sen henki on palava, suuret vedet ei voi sitä sammuttaa eikä virran tulva vie sitä mukanaan.

Laulujen laulua mukaillen Maija Enn

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos, Maija, kauniista runostasi! Sana: puutarha, tuo mieleemme kauniita ja lämpimiä ajatuksia. Jumala istutti maapallollemme ensimmäisen puutarhan, josta tuli Adamin ja Eevan ensimmäinen koti. Synnin tähden Jumala karkotti Adamin ja Eevan pois tästä kauniista puutarhasta. Tämä oli välttämätön toimenpide, ettei synnistä tullut ikuisuuskysymystä (1. Moos. 3:20-24).