torstai 3. marraskuuta 2011

Pettymys vaihtui suureen iloon!

Keskiviikkona 2.11. menin laittamaan Eu-ruokajakelusta ilmoitusta lehteen. Sain pettymyksekseni tietää, että Koillismaan Uutiset -lehti ilmestyikin jo keskiviikkona, joten olin päivän myöhässä. Mitenkähän tässä nyt käy, ajattelin, koska ruokakassit pitäisi jakaa perjantaina? Pohdin hetken, miten saisin tiedotettua EU-ruokajakelusta niin, että kansa saisi tietää sen olevan perjantaina. Päätin mennä Koillis-Sanomien toimitukseen. Tämä on maksullinen lehti, joten "köyhälle kansalle" tieto ei menisi perille, ajattelin. Sanoin sen myös ääneen Koillis-Sanomien ilmoitusmyyjälle. Ilmoitus taitaa olla aivan turha, koska ko. asiaa koskeva kohderyhmä ei tule näkemään ilmoitusta lainkaan. Sitten kuulin iloisen uutisen! Koillis-Sanomat jaetaan huomenna ilmaiseksi joka kotiin! Sydämeni aivan hypähti ilosta! Kiitos Herra, pelastit minut jälleen kerran pulasta ja ennen kaikkea ne, jotka apua tarvitsevat kaikkein eniten. Heillä on nyt mahdollisuus nähdä ilmoitus juhlallisesti Koillismaan päälehdestä! Olin hyvin kiitollinen koko päivän!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Taivaallinen Isä on ihmeellinen, Hän yllättää meitä ja aina Hänen asiansa hoituu ihmisten parhaaksi. Varmaan ruokakassit tuli kaikki jaettua kuten meillä Varkaudessakin jaettiin tänään. Kassin saajat ja me jakajat olimme onnellisia.
Oli ikävää kertoa, että ensi vuonna emme suorita jakoa, kun jaettavana olisi vain maitojauhetta.
Hyvää sapatinaikaa teille kaikille sinne, Kuusamoon. Sunnuntaina tapaamme, jos Herra suo.
Raija

Paavo Hautala kirjoitti...

Kaikki meni hyvin! Kiitos, samoin teille hyvää sapattia! Teimme siis samanlaista työtä samana päivänä. Nähdään sunnuntaina. Ajelkaa varovasti!