torstai 24. marraskuuta 2011

Kuusamo valmistautuu jouluun!

Keskiviikkona 23.11.2011 klo 18.00 Kuusamon torilla pidettiin joulunavaus-tilaisuus. Minulla ei ollut mahdollisuutta tänä vuonna osallistua tähän tapahtumaan, neuvottelukokouksen tähden.
Jouluvalot ovat jälleen syttyneet. Ouluntaival ja Kitkantie näyttävät kauniilta. Säteilevät kuuset luovat enkelimäisen tunnelman. Niitä on pitkä rivi kahden pääkadun yläpuolella. Uskoisin, että joulumatkailijat tekevät mielellään pienen kaarroksen Kuusamon keskustaan, näiden valojen ansioista. Se onkin valojen yksi tärkeimmistä tavoitteista valojen kustantajien mielestä, arvelisin. Kuusamon lumitilanne on tällä hetkellä kovin heikko. Mitenkä mahtaa hiihdot Rukalla sujua? Tiet ovat liukkaat ja autot suistuvat tieltä. Kävin äsken iltalenkillä Tolpanniemessä ja kuulin vastaantulevalta tutulta pariskunnalta, että he näkivät auton ojassa, kävelyreittinsä varrella. Totesimme, että myös kävellessä saa olla erittäin varovainen, ettei mene jalat alta.

Terhon koululla pidettiin tänään joulumyyjäiset luokkaretkien hyväksi. Porukkaa oli tuvan täydeltä. Kävin Annen, Sinin ja Mikaelin kanssa tukemassa, erityisesti Terhon luokan, retkirahastoa. Ostin kolme arpaa. Voitin juomapullon ja pussilakanasetin. Anne osti leivonnaisia.

Ei kommentteja: