perjantai 13. maaliskuuta 2009

Blogin avaus 13.3.2009

Avasin oman blogin, koska minulla on halu kirjoitella mietteitäni ja ajatuksiani elämästä. Sain tämän idean Hautalan suvun sivuilta, jossa olen kirjoittanut paljon, erityisesti uskontoon liittyvistä teemoista.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Terve Paavo! Toivon blogillesi onnea ja menestystä.

Hautalan sukuun kuuluva

Anonyymi kirjoitti...

HEI Paavo!
Täällä tavataan.
Paljon onnea 2 VUOTIAALLE MIKAELILLE HUOMENNA ON JÄNNÄ PÄIVÄ SINULLA.

TERVEISIN . SUKULAINEN.

Unknown kirjoitti...

Hei Paavo ja Anne! Kiitos blogin osoitteesta, tuntui hyvältä saada jatkossakin kuulla ajatuksianne näiden tekstien kautta. Voimia teille kaikille Kasvisravintola Karpalon hankkeessa mukana oleville. Olen rukouksin mukana hankkeessa. Vahinko kun en oikeasti voi olla avuksi näin pitkän matkan ollessa esteenä.
Kuusamon riparista vein tiedotteet Porin kaupungin nuorisotalon ilmoitustaululle. Toimistossa otettiin ilomielin esite vastaan nuorille jaettavaksi. Toivottavasti löytyy Poristakin innokkaita osallistujia.
Siunauksin Tuula, Katri-Ulrikaltakin lämpimät ajatukset sinne Kuusamon suuntaan teille kaikille Paavon blogissa kävijöille.

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos Tuula kommentistasi, jonka kirjoitit heti silloin kauan sitten, kun sait blogini osoitteen. Alussa en hoksannut vastata kommentteihin. Tähänkään kommenttiin en ole aikaisemmin vastannut mitään, vaikka tässä oli paljon hyvää asiaa. Olet tukenut Karpaloa ilahduttavalla tavalla vuosien aikana. Kiitos siitä! Porista ei ole vielä tullut Eräriparille ketään, mutta jospa ensi kesänä tulisi joku! Mielenkiintoista nähdä, että saatko tämän viestin ja milloin?