keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

Ariela Waizmanilta tullut viesti sähköpostiini

Luin taannoin Arja Elorannan koskettavan tarinan hänen omasta elämästään. Kirjan on kirjoittanut Helena Rinne ja sen on kustantanut Kuva ja Sana. Kirjan nimi on: "Käärmeen lumous". Suosittelen luettavaksi!
Kirjan lukeminen vaikutti minuun niin paljon, että otin yhteyttä Arja Elorantaan, jonka nimi on nykyisin Ariela Waizman. Hän on naimisissa Michael Waizmanin kanssa ja he asuvat tällä hetkellä Israelissa. Saan heiltä sähköpostia aika ajoin. Viimeksi 13.3.2009. Tässä kirjeessä oli kahden heidän ystävänsä viestit, jotka ajattelin kirjoittaa sivulleni, koska ne puhuttelivat minua paljon. En tunne näitä Arielin ja Michaelin ystäviä. Lähetän heille kuitenkin terveiset ja kiitokset sanomasta, joka tuli perille ja joka oli puhutteleva ja siunaava. Toivottavasti saan joskus teidät vierailemaan blogillani ja terveiseni tulevat perille. Jumala teitä siunatkoon!

Maija Lehtisen kirjeestä:

Hei kaikki, saat tämän viestin, koska olet ollut/olet/tulet olemaan uskova:)

"Rukoilin eräänä iltana (maaliskuun alussa -09) ja rukoillessani näin näyn tilasta, jossa oli todella pitkiä pöytiä katettuna. Pöydällä oli valkoinen liina, hopeisia vateja ja kultaisia maljoja, joissa oli punaista viiniä. Jumala oli valo, joka valaisi koko tilan. Pöydät olivat tyhjiä, mutta valmiiksi katettuja. Minut täytti ilo ja tiesin, että pöydät olivat katetut taivaassa vietettävää hääjuhlaa varten. Sitten koin, että Jumala sanoi minulle: "Kutsu ihmisiä hääjuhlaani, aloita uskovista!"

Itse henkilökohtaisesti uskon, että lopun ajat ovat lähellä ja sen takia meidän uskovien tulisi tehdä parannusta, jotta olisimme valmiit kun Jeesus tulee takaisin, ja jotta voisimme kutsua hääjuhliin niitäkin, jotka eivät usko.

Toivon, että et loukkaannu siitä, että lähetin tämän viestin sinulle. Tämä sanoma on yhtälailla minulle kuin kenelle tahansa muullekin. On jokaisen oma valinta, miten sen ottaa omalle kohdalleen". Toisen, kirjeessä olevan sanoman, lähetän myöhemmin.

Kirjoitin tämän viestin, koska se sopii tuohon eo. kirjoitukseeni.

3 kommenttia:

Paavo Hautala kirjoitti...

Lupasin kirjoittaa rohkaisun sanan, jonka Päivi Heikkilä lähetti sähköpostiini.
"Profeettakoulussa 20.-22.2.2009 sain Sanan Herralta tätä aikaa varten; uskovien tulee kokoontua yhteen ja valmistautua lopun ajan tapahtumiin. Herra tulee pian ja kokoaa meitä kuin pääskysiä syksyn tullen yhteen tulevaa muuttoa varten. Meidän on lujemmin kuin koskaan ennen paneuduttava Jumalan Sanaan ja otettava aikaa rukoukseen ja Hänen läsnäolonsa etsimiseen. Meidän on lujitettava suhteemme Häneen ensisijaiseksi asiaksemme. Kaikki toisarvoinen on pantava sivuun ja etsittävä ensin Häntä ja Hänen valtakuntaansa. Silloin kaikki muukin meille annetaan, silloin kun toimeentulomme ja elinehtomme tulevat inhimillisesti ajatellen mahdottomiksi. Nyt on aika turvautua Häneen! Nyt on myös aika tehdä parannus epäuskosta ja olla uskovainen jälleen!"

Unknown kirjoitti...

Tämä kirja perustuu puoli tutuuksiin.
Ja minun oikeea nimeä on käytetty tässä kirjassa ilman lupaa.
Ja Arja on itse sanonut että "Ihmiset uskoo nykyään valheen" kun oli kyse tästä kirjasta.

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos, Michael! Hyvä, että kirjoitit ja kerroit totuuden. Haluatko, että poistan blogiltani tämän kirjoituksen, vai olisiko hyvä pitää esillä sinun todistuksenasi ja tiedoksi muille.