keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Sanan valo on auringonvaloa kirkkaampaa!

Tänään on ollut kiireinen päivä. Järjestin kaksi kokousta. Aamurukouspiirin klo 10.00 ja illalla klo 18.00-19.30 raamattupiirin, jossa käsittelimme 1000-vuotiskautta. Tästä asiasta kerrotaan Ilm. 20-luvussa. Aihe tuntui kiinnostavan kaikkia ja aika vierähti nopeasti. Läsnä oli kymmenen henkeä. Iloitsin siitä, että Esa, joka otti kantaa tähän kysymykseen kommentissaan, oli myös mukana. Toivottavasti sait Esa rohkaisua ja vastauksia kysymyksiisi, niin kuin te kaikki muutkin, jotka olitte paikalla. Arvostan teidän kaikkien läsnäoloa suuresti. Tuntuisi ikävältä, jos paikalla ei olisi ollenkaan kuulijoita. Aamulla eräs henkilö kertoi, että hänellä on ollut sellainen vaikea tilanne, että hän näki kaiken kolmena, kun hän käveli katua pitkin. Onneksi hän on parantunut siitä. Harhakuvat vaikeuttavat tiellä kulkemista erittäin paljon. Jos meillä on Jumalan sanasta harhakuvia, niin matkanteko on vaivalloista ja epävarmaa. Jumalan sanan valo poistaa meiltä kaikki harhakuvat ja näemme tarkasti missä tie kulkee. "Sinun sanasi on lamppu, joka valaisee askeleeni, se on valo minun matkallani" (Ps. 119:105). Sanan valo on auringonvaloa kirkkaampaa!

Ensi keskiviikkona klo 18.00 tutkimme Jeesuksen takaisintuloon liittyviä tekstejä. Tämäkin aihe on sellainen, josta ihmisillä on niin paljon erilaisia käsityksiä ja uskomuksia. Raamatussa asia esitetään kyllä hyvin selvästi, niin että sen voi lapsikin ymmärtää. Tutkitaan tätä aihetta yhdessä ensi keskiviikkona. Tervetuloa mukaan!

Olemme viettäneet tänään myös syntymäpäiviä. Miniämme Sini Marjut Hautala (os. Määttä) on syntynyt 25.3.1985. Hänellä oli tänään 24-vuotissyntymäpäivä. Onnea Sini ja siunausta jokaiselle, päivällesi. "Hän antaa enkeleilleen sinusta käskyn varjella sinua kaikilla teilläsi. He kantavat sinua käsillänsä, ettet jalkaasi kiveen loukkaisi. Psalmi 91.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Paavo onnitteluista, ja rohkaisevasta raamatun tekstistä.

Illalla pitämäsi kokous oli erittäin mielenkiintoinen, toit asiat selkeästi esille. Kiitos. Ensi viikolla uuden aiheen pariin!

Mukava kun kävitte iltateellä! :)