perjantai 20. maaliskuuta 2009

Raamattu- ja rukouspiirejä

Esa jo maitisikin kommentissaan keskiviikkoillan, raamattupiiristä. Ensi keskiviikkona 25.3.2009 klo 18.00 alkaa raamattupiiri Kuusamon Adventtikirkolla, Kitkantie 37. Tässä piirissä tutkitaan Raamatun ns. "vaikeita tekstejä" ja keskustellaan niiden pohjalta. Piiri on avoin kaikille uskontokunnasta riippumatta. Olette kaikki tervetulleita mukaan etsimään, löytämään ja rohkaistumaan ja vahvistumaan uskossa. "Herran sanat ovat todet ja puhtaat, kirkkaat kuin seitsemästi puhdistettu hopea, joka hohtavana juoksee sulattimesta" (Ps. 12:7).

Ma-pe klo 10-11 on aamurukouspiiri jonne olette myös tervetulleita. Luemme joka aamu aamuvartiojakeen ja yhden psalmin. Tänä aamuna luimme psalmin 14, jonka otsikkona on "Maailma ilman Jumalaa". "Mieletön se, joka ajattelee: "Ei Jumalaa ole." --- Herra katsoo taivaasta maan ihmisiin, hän tutkii, onko kellään ymmärrystä, onko ketään, joka etsii Jumalaa" Mitä Herra näkee? Vastauksen löydät Ps. 14:3. Etsitkö sinä Jumalaa?
"Ne, jotka todella etsivät Jumalaa nähdään rukouspiirissä ja rukouskokouksissa." Aamurukouspiirissä keskitymme rukouksiin. Piirille voi jättää myös esirukouksia. Niitä onkin tullut paljon tekstiviestein, puhelinsoitoin, sähköpostilla ja kirjein. Niitä voi lähettää myös tämän blogin välityksellä. Muistamme kaikkia rukouspyyntöjä yksityiskohtaisesti ja sen jälkeen laitamme rukouspyynnöt "kestorukouspyyntöinä" rukouspyynnöille tarkoitettuun laatikkoon. Meille on kertynyt vuosien varrella iso laatikollinen rukouspyyntöjä. Olemme saaneet paljon rukousvastauksia ja tämä tietenkin rohkaisee, esirukouspalvelussamme.
Rukous on yhteinen etuoikeus ja myös haaste kaikille kristityille. "Mutta kun ne, jotka Herraa pelkäävät, puhuvat kaikesta tästä, Herra kuulee, mitä he sanovat. Kaikki kirjoitetaan muistiin hänen edessään. Se koituu iloksi niille, jotka kunnioittavat häntä ja pelkäävät hänen nimeään" (Mal. 3:16).

Ei kommentteja: