keskiviikko 14. elokuuta 2013

Vanhurskaus, rauha ja ilo ovat Jumalan valtakunnan siunatut lahjat!

"Älkää siis antako sen hyvän, mikä teillä on, joutua herjattavaksi, sillä Jumalan valtakunta ei ole syömistä ja juomista vaan vanhurskautta, rauhaa ja iloa Pyhässä Hengessä." (Room. 14:17.)

Jyrkät mielipiteet voivat olla loukkaavia, koska niihin sisältyy usein toisen ihmisen tuomitseminen ja tuomion henki. Lähimmäisensä tuomitseva ihminen korottaa itsensä muiden yläpuolelle. Hän pitää itseään toisia parempana. Toisen halveksiminen ulkoisten asioiden tähden ei ole oikein. Ihmisen arvoa ei määrää käyttäytyminen, eikä mitkään ulkoiset seikat. Jumala tietää tarkalleen jokaisen ihmisen arvon. Meidät on luotu salassa, mutta lunastettu julkisesti. Jumala on vanhurskauden, rauhan ja ilon takana. Jeesuksen lähettämän Pyhän Hengen kautta saamme vanhurskauden, rauhan ja ilon. Löydämme nämä totuudet täydellisinä Jumalan valtakunnasta, muualla niitä ei olekaan. Saamme nämä siunatut lahjat sydämeemme uskon kautta Jeesuksen ansioiden tähden.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kadonnut elämä voi saada uuden alun ja ilon ja rauhan kun uskossa Jeesuksen vereen tuo meille PYhän Hengen lahjan ja hän luo uutta meihin ja Kristksen kirkastuksella ja saame olla ilojen lähteillä ja siunattuja voiman suojaamana ja ola voittamassa lähimmäisiä Jumalalle ,kiitos ja siunausta,keijo

Paavo Hautala kirjoitti...

Hei Keijo!
Kiitos sinulle hyvästä sanasta. Sinulla on omakohtainen kokemus uudesta alusta, jonka Herra on sinulle rakkaudesaan suonut!
Raikasta syksyä ja värikkäitä kokemuksia taivastiellä!