keskiviikko 21. elokuuta 2013

Laulu viisaasta ja tyhmästä miehestä tulisi opettaa kaikille lapsille!

 
Raamattu on ihmeellinen Jumalan lupausten kirja. Jumalan lupaukset eroavat ihmisten lupauksista siinä, että Jumala pitää lupauksensa, mutta ihmiset eivät. Ihmisten lupauksiin meidän on aina syytä suhtautua tietyin varauksin, ettemme pettyisi. Jumalan lupausten varassa voimme elää rohkealla mielellä. Elämämme sisältö, päämäärä ja tarkoitus, tässä ajassa ja ikuisuudessa, riippuvat siitä, miten me suhtaudumme Jumalan lupauksiin.

"Sen tähden jokainen, joka kuulee nämä minun sanani ja tekee niiden mukaan, on verrattavissa järkevään mieheen, joka rakensi talonsa kalliolle. Tuli sade, virrat tulvivat, ja tuulet puhalsivat ja syöksyivät taloa vastaan, mutta se ei sortunut, sillä sen perustus oli laskettu kalliolle. Mutta jokainen, joka kuulee nämä minun sanani eikä tee niiden mukaan, on verrattavissa tyhmään mieheen, joka rakensi talonsa hiekalle. Tuli sade, virrat tulvivat, ja tuulet puhalsivat ja syöksyivät taloa vastaan, ja se sortui, ja sen sortuminen oli perinpohjainen." (Matt. 7:24-27.)

Tästä sanasta on tehty laulu, jota lauletaan ja leikitään lasten kanssa. Se on hyvä laulu ja siinä on tärkeä opetus koko elämää varten. Jokaisen vanhemman tulisi opetella tämä laulu ulkoa ja opettaa se omille lapsilleen ja lasten kavereille. Jos tämä laulu seuraisi lasta päiväkotiin, perhepäivähoitoon, esikouluun ja kouluun, niin lapsen mieleen kylvettäisiin kallisarvoinen siemen, joka kasvaisi ja tuottaisi hyvää hedelmää.

Ei kommentteja: