sunnuntai 25. elokuuta 2013

Enkelit toimivat Karpalo-Kirppiksellä! Karpalo sai viisi tähteä!


 
Ari pyysi minua menemään tänään kirppikselle. Olin siellä muutaman tunnin ja sain kokea jännän jutun. Eräs oululainen pariskunta tuli sisään. He katselivat ympärilleen, nähdäkseen mitä kaikkea kirppiksellämme on myytävänä. Sitten rouva kysäisi, että mitä tämä liina maksaa? Se on arpajaispalkinto ja yhden arvan hinta on 2,- € ja seuraavat arvat ovat 1,- €/kpl, sanoin. Minun pitää sitten ostaa arpa, hän sanoi. He ostivat kaksi arpaa. Mies avasi ensimmäisen arvan ja hän voitti pienen mustan tuikkukupin. Rouvan avattua oman arpanumeronsa, hän sanoi, - ei voi olla totta! Arvan numero oli 41 ja listassa luki, kukallinen liina. Sadan arvan joukosta hän valitsi juuri oikean numeron ja sai pääpalkinnon, kukallisen ison liinan. Rouvalla oli mitta mukana ja hän sanoi, että tämä liina on juuri oikean kokoinen ja sopii heidän olohuoneen pöydälle ja värikin on oikea. Liina oli uusi ja erittäin kaunista, napakkaa rokokoo kangasta. Ihmettelimme tapausta ja totesimme yhdessä, että tämän täytyy olla johdatusta. He olivat hyvin iloisia tapauksesta, kuten minäkin. Tämä kokemus vahvisti ja rohkaisi valtavasti. Luin juuri parhaillaan kirjahyllystä ottamaani kirjaa, joka kertoi tosikertomuksia enkelien palveluksista. Ajattelin, että enkelit olivat paikalla juuri tässä hetkessä. Sain kutsua heitä Karpaloon syömään. He ovat Kuusamon Tropiikissa, ainakin vielä pari päivää, joten he ehtivät käymään Karpalossa.

Tapasin päivän aikana useita tuttuja ja heidänkin kanssaan koin johdatusta. Erikoisesti iloitsin hengellisten kirjojen menekistä. Sain myydyksi seuraavat kirjat: Profeetat ja Kuninkaat, Aikakausien Toivo, Jumalan lähettiläänä Kiinassa, Aapeli Saarisalon kirja, pari kirjavalioiden kirjaa, pari Hyvä Terveys -lehteä ja Kotivinkki -lehti. Ihmiset ostivat myös vaatteita, kankaita, leluja, akkunestettä, autovahaa, putkireiskaa jne.
Sain kokoon suurin piirtein päivän vuokrarahat.


Niina kävi myös kirppiksellä ja hän kertoi iloisesti, että Karpalo oli saanut viisi tähteä erään henkilön tekemästä ravintola-arvostelusta. Arvostelussa oli sanat: "Kasvissyöjän herkkupöytä! Ei petä!
Hyvä Niina! Työsi palkitaan tyytyväisillä asiakkailla!

Ei kommentteja: