sunnuntai 4. elokuuta 2013

Kuvakertomus Kuukkelintieltä!


Tämä suuri kivi on tonttimme kulmakivi. Se muistuttaa meitä siitä, että Kristus on temppelin kulmakivi, jota rakentajat eivät saa hylätä. Meidän on aina tärkeä muistaa sana: "Ellei Herra huonetta rakenna, niin turhaan sen rakentajat vaivaa näkevät"!
 Valitettavasti tämä kaunis sininen kukka kuivui, koska emme muistaneet kastella sitä tarpeeksi.
 Tällä leikkikoiralla on Ranen kaulapanta, jonka otimme talteen kuolleelta ystävältämme.
Lapinnauhukset ovat nyt täydessä kukassa. Näin kaunis näkymä avautuu eteemme eteisen ikkunasta, kun tulemme sisään.
Tämäkin kuva on otettu eteisen ikkunasta suihkulähteelle päin. Kuuliljat ovat pian kukassa.
Tähän istutin Piikkiöstä saadut tuliaiset eli sinivuokot. Kiitos Terttu ja Anne!
Sinivuokot näkyvät vasemmalla. Ne ovat juurtuneet paikoilleen. Olen kastellut niitä. Huomaatko kivestä tehdyn leppäkertun. Ajattelin siirtää sen "ison kiven juureen, jossa äiti, isä, keittää sille makeata puuroo". Kulmakivi on se iso kivi, jonka juurelle vien leppäkertun.
Kesäkukkia puulaatikoissa.
Tästä kuvasta näette peltikaton värin. Maalasimme katon Terhon kanssa, pensseleillä. Tänään maalasin kuvassa näkyvän sokkelin grafiitinharmaalla. Aita on maalattu vasta kertaalleen. Se pitäisi maalata vielä toisen kerran. Takana olevat tolpat pitäisi myös maalata. Sitten aita olisi valmis.
Tässä kulmakivi lähikuvassa. Näetkö kivessä hahmon?

Leikkimökki viidelle lasten lapsillemme. Hiekkalaatikko on oikealla.
Tämä lippu liehui tänään kotimme pihapiirissä, eilen 3.8.2013 syntyneen Suvin ja Tonin pojan kunniaksi! Huomaatko tuon herttaisen pilven. Se on kuin pieni karitsa tai villakoira?
 Näkymä työhuoneestamme!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
mukavia kuvia pihapiiristä.
rajakivestä ajattelin ihmisen pään sivuprofiilia, suunpieli pienessä alkavassa hymyssä, ja pilvestä olisin tehnyt saman havainnon :-)
Itsekin katselen usein taivaalle puolipilvisellä säällä, että olisiko kuvauksen arvoisia pilvimuodostelmia tai yksittäistä pilveä.
T. Katariina

Paavo Hautala kirjoitti...

Minäkin löysin kivestä ihmisen pään sivuprofiilin. Olemme siis molemmat pilvien tarkkailijoita. Olen tavannut kerran erään ystävän, joka sanoi rakastavansa pilviä! Nyt tämä ystävä on jo poissa. Hän kuoli oman käden kautta. Surullista!