maanantai 19. elokuuta 2013

Ari lähetti blogilleni tämän kuvan auringonlaskusta!

Tie voi joskus olla vaikeakulkuinen ja monin tavoin hankala ja sielunmaisema voi näyttää kiviseltä ja karulta. Elämän raunioille tulee kuitenkin yksi toivon säde, se tulee taivaasta, kirkastaen armon meren, joka ympäröi meidät kaikkialta. Laskevan auringon säde antaa myös toivon uuden aamun sarastuksesta. Uusi päivä kaiken muuttaa voi!
Huomaa kuinka säde saa kivet hehkumaan. Kivet ovat kuin alttarin kivet. Alttarilla palaa Jumalan sytyttämä tuli! Risti on alttari, jolla Jumala uhrasi rakkaan Poikansa. Tämä uhri annettiin meidän kaikkien puolestamme!

2 kommenttia:

Jeesuksen tunteminen kirjoitti...

Jumalan rauhaa rakkaat veljet, sisarret ja ystävät!
- Jumalan armosta sain viettää Sapattia Evijärvellä. Kun Sapatti Jumalanpalvelus päättyi ,matkasin matkani kohti pohjoista kohden. Kalajoen hiekkasärkillä leiriinnyin matkailu autolla. Jokkoin sain ihastella Sapatin auringon laskeutumista kohti aavan meren horisotiin saakka. Oli upea todeta kuvaus hetkellä että, nämä kivi röykkiöt ovat esikuvallisesti kuin me ihmiset, jonne Jumalan armo ja totuus säteilevät Jumalan kunniaa.

" Ihmiset etsivät hyvää elämää monin tavoin, jotka eivät tyydytä. Tavoittelemme aineellista hyvää. Etsimme elämälle merkitystä suorituksistamme tai ihmissuhteista. Kuitenkin lopullinen armonmääritelmämme tulee häneltä, joka voi sanoa rakastaneensa meitä niin paljon, että kuoli puolestamme. kun hän, jonka harteilla on koko maailmankaikkeus, kuolee edestämme, puhutaan todella suuresta hinnasta. Risti on oikea elämän perustus. Se antaa elämään ilon ja tarkoituksen. Risti on myös Ilmestyskirjan ydinopetus."
( Lainaus kirjasta Ilmestyskirjan avaimet. s,103. Jon Paulien Seisemän periaatetta Ilmestyskirjan ymmärtämiseen.)

Itse olen saanut kokea Noita taivaallisia Armon sekä rakkauden säteitä, lukoiessani juuri tätä upeaa kirjaa avatakseen ymmärtämään Jumalan salaisuudet ja kirjoitukset.
- Suosittelen myös sinulle tätä kirjaa hankittavaksi Esim: Kirjatoimelta.

" Iloista sekä siunattua syksyä kaikille luoduille. "

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos, Ari, puhuttelevasta kuvasta. Ihmeellistä, että Pohjanmaalla on noin paljon kiviä. Satakunnassa niitä on aika paljon. Lapsuuskotini tontilla oli paljon kiviä. Kuusamossa ei mielestäni ole kovin kivisiä maisemia, ainakaan Topanniemessä, jossa asumme. Tontillamme on yksi iso kivi ja sekin on tuotu siihen muualta.