torstai 29. elokuuta 2013

Radiohartaus on nyt "purkissa"


 
Radiohartaus on nyt äänitetty ja lähetetty Ylen studioon Helsinkiin. Se tulee Ylen ykköseltä tiistai-iltana 24.9.2013 klo 18.50. Toivon, että kuuntelisit myös ennen hartautta tulevat hartaat sävelet. Nyt on hyvä aika mainostaa tulevaa ohjelmaa ja etsiä kuulijoita.

Oli mukava käydä Suvin ja Tonin luona ja nähdä lastenlapset. Jessica halusi kuulla useamman kerran kertomuksen 12-vuotiaasta Mark-pojasta, jota kalkkarokäärme puraisi nilkkaan. Mark selvisi kaikkien hämmästykseksi hengissä Jumalan ihmeen avulla. Enkeli kantoi Markin onnettomuuspaikalta kotiin (200 m) ja Mark pääsi sairaalaan, jossa hän joutui olemaan yhdeksän viikkoa.

Saavuin Ylen studiolle tuntia ennen sovittua aikaa. Aamulla en muistanut puhdistaa silmälasejani. Oulun keskustaan tultuani mietin, että missä ne puhdistaisin? Samassa näin silmieni edessä, silmälasiliikkeen. Menin sisään ja lasini puhdistettiin erittäin perusteellisesti, ilman maksua. Onneksi minun ei tarvinnut odottaa tuntia, vaan pääsin studioon muutaman minuutin odotuksen jälkeen. Sain kuulla, että studion laitteet olivat menneet rikki. Äänitys kuitenkin onnistui vanhoilla laitteilla ihan hyvin.

Kuusamoon palatessani poikkesin "Kukkiva-Kunnas" -puutarhalla ja ostin seitsemän kääpiömännyn tainta, koska sain ne hyvällä alennuksella. Niille oli paikka valmiina, Kuukkelintie 1:n, tien sivussa.
 

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

12 vuotiaan Mark pojan kokemus kiinnostaisi minuakin. Miten voi selvitä kalkkarokäärmeen puremasta?
Terveisin Helena S

Paavo Hautala kirjoitti...

Tämä kertomus on kiinnostanut monia, joten kirjoitan sen blogini pääsivulle.

Anonyymi kirjoitti...

Lahja R sisaremme pyysi minua ottamaan netistä tekstinä Sinun radiohartautesi, mutta en sitä mahdollisuutta löytänyt blogistasi enkä Yle 1 sivuilta. Voiko iltahartauttasi saada tekstinä?
Kysyy Helena S

Paavo Hautala kirjoitti...

Kyllä voi, jos laittaa minun työkoneen sähköpostiin sähköpostiosoitteen, johon sen voi lähettää. Työkoneeni sähköpostiosoite on: paavo.hautala@pp1.inet.fi

Paavo Hautala kirjoitti...

Hei Helena!

Lähetin tänään 21.10.2013 sähköpostiisi iltahartauteni tekstin korkeassa iässä olevalle ystävällesi, Lahjalle. Voisitko sanoa hänelle, että sitä ei saa kopioda jaettavaksi muille, eikä julkaista missään lehdessä, koska sillä on Ylen copyright.