keskiviikko 7. elokuuta 2013

Aidan maalaaminen onnistui, mutta siinä oli kova urakka!

Säätiedotus lupasi huomiselle sadetta. Minulle tuli kiire maalaamaan. Lähdin työmaalle jo kahdeksalta aamulla. Maalasin niin intensiivisesti, että unohdin tärkeän tapaamisen klo 10.00. Sain kuitenkin hoidettua unohdetun asian hyvin, iltapäivällä. Karpalossa käydessäni minun piti allekirjoittaa työkokeiluun tulevan hakemus. Saamme Karpaloon kahdeksi kuukaudeksi työkokeiluun tulevan työntekijän. Hän aloittaa työn huomenna. Hänen työaikansa on 4 h/pv, 5 pv/vk. Tämä apu tuli kyllä erittäin sopivaan aikaan.

Jatkoin iltapäivällä maalaamista. Sain aidan maalattua kokonaan. Tiesin jo etukäteen, että tämän päivän urakka on kova. Työtunteja tuli noin kellon ympärys. Huomenna saa sataa, vaikka kaatamalla.

2 kommenttia:

Paavo Hautala kirjoitti...

Olen laittanut tavoitteeksi maalata tänä kesänä kuuden ikkunan ja kuuden oven vuorilaudat, joissa on vain pohjamaali. Tänään sain maalattua neljän ikkunan ja kolmen oven vuorilaudat. Maalaamista siis jäi vielä kolmen oven ja kahden ikkunan verran. Maalaaminen on hidasta, koska ensin pitää laittaa maalarinteipit ikkunoiden ja ovien suojaksi.

Paavo Hautala kirjoitti...

Selvisin maalausurakastani tänään 9.8.2013 klo 12.00. Yhden oviaukon vuorilautoja ei tarvinnutkaan maalata, koska olin maalannut ne jo viime kesänä. Maali riitti juuri sopivasti. Sitä ei jäänyt kuin vähän purkin pohjalle. Sopivasti paikkausmaalaukseen, jos on tarvis. Remontistani on nyt jäljellä enää vesirännien laitto kolmeen kohteeseen, sitten alkaa olla valmista. Remonttirahat ovat loppuneet, joten rännien laitto siirtyy myöhempään ajankohtaan.