sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Merkkipäivät ovat kuin "paalupaikkoja"

Tänään on blogini 2-vuotissyntymäpäivä. Tästä päivästä muistan talvisodan päättymisen, koska se oli sama päivä. Talvisota päättyi keskiviikkona 13.3.1940. Viime vuonna vietettiin sodan päättymisen 70-vuotisjuhlaa. Monet haluaisivat tästä päivästä liputuspäivän.

Mikael täyttää 15.3. neljä vuotta. Tänään vietämme hänen synttäreitään, Hepokaarteella.
Merkkipäivät ovat kuin "paalupaikkoja". Niistä startataan "uudelle kierrokselle".

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon Paavo! Olet jaksanut kaiken muun työn ohella hienosti pitää päivittäin yllä tätä blogia ja tätä kautta antaa aikaasi kaikille lukijoille. Tämän blogin kautta olet varmasti auttanut monia kanssalukijoita monenlaisissa ongelmissa ja kysymyksissä. Olet antanut monelle lukijalle paljon ajattelemisen aihetta ja myös siten rikastuttanut monen ihmisen arkea hengellisissä asioissa. Toivon sinulle voimia jatkaa tämän blogin ylläpitämistä. Siunausta päivääsi!

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos onnitteluista ja rohkaisun sanoista. Hyvä, jos olet saanut rohkaisua ja kannustusta elämääsi noin paljon mistä kirjoitat. Kiitän myös kaikkia kommentoijia, koska kommenttinne ovat myös rikastuttaneet blogia tosi paljon. Kaksi vuotta on mennyt nopeasti ja paljon on ehtinyt tapahtua kaikenlaista. Syntymiä ja pois nukkumisia, matkoja, kokouksia ja erilaisia kohtaamisia. Juhlaa ja arkea ym. Mielenkiintoista on nähdä mihin suuntaan Herra johtaa kirjoittelua ja ketkä uudet ihmiset löytävät jatkossa tiensä tälle kanavalle. Rohkaisen lukijoitani kirjoittamaan yhteiseksi iloksi, vaikka vain "tikusta" asiaa tehden. Olen odottanut, että milloin joku ulkomaalainen kommentoi, vaikkapa omalla äidinkielellään, jostain kaukomailta?
Rukouspalstalla on ollut melko vilkasta. Oletko tietoinen, että blogilta löytyy myös palsta henkilökohtaisille uskoontulo-todistuksille? Tälle sivulle toivoisin tulevan uusia, jännittäviä ja mielellään lyhyitä kertomuksia uskoontulosta. Hyvää jatkoa kaikille!

Paavo Hautala kirjoitti...

Henkilökohtaisia uskoontulo-kokemuksia -palsta löytyy 29.1.2010 päivätyn sivun kohdalta. Kirjoituksessa on myös hyvä ohje siitä, millainen todistuksen runko voi olla. Kommentissa on yksi erittäin hyvä ja koskettava todistus. Kuka olisi seuraava todistaja?

eiki kirjoitti...

Hei paavo hautala saisinko minä kirkon jäsenenä puhua kanssasi vai onko sinulla pastorina kiireitä ? minulta voi löytyä hyvinkin rakentavaa keskustelun aihetta

eki kirjoitti...

puh:3492345

Paavo Hautala kirjoitti...

Kyllä voit soittaa, jos haluat keskustella.
040 8474 582
Tuossa sinun numerossasi ei ole suuntanumeroa, jos se on lankanumero. Tuollaisenaan se ei toimi.