perjantai 11. maaliskuuta 2011

Taimo Laitinen nukkui pois Turussa

Sain eilen suruviestin. Pastori Taimo Laitinen nukkui pois 10.3.2011 seitsemän aikoihin aamulla Turussa. Hän sai sydäninfarktin, jonka seurauksena sydän pysähtyi ja elämän liekki sammui. Ylösnousemuksen totuus rohkaisee meitä jälleennäkemisen toivolla.
Herra lohduttakoon Päiviä, Timpeä, lapsenlapsia ja kaikkia läheisiä Jumalan lupauksilla uudesta maasta, jossa ei ole enää kuolemaa eikä eron ikävää.
Perheeni puolesta ja Kuusamon seurakunnan puolesta otamme osaa suureen suruunne ja kaipaukseenne.
Lohduttakoon teitä Jumalan autuuslupaus Ilm. 14:13.
"Autuaita ne, jotka tästä lähtien kuolevat Herran omina. He ovat autuaita, sanoo Henki. He saavat levätä vaivoistaan, sillä heidän tekonsa seuraavat heitä."

Taimo ja Päivi vierailivat usein seurakuntavierailulla Kuusamossa. Samalla he tulivat tänne hiihtämään, laskettelemaan ja virkistäytymään. Heidän vierailunsa olivat aina hyvin rohkaisevia. Taimo ja Päivi tukivat ja kannustivat meitä monella tavalla.

Taimo antoi minulle myös sysäyksen Eräripareiden pitämiseen. Hän soitti minulle 14 vuotta sitten ja kysyi, että alkaisinko pitää Eräriparia? Kysyin häneltä, että millaista toimintaa se on? Taimo sanoi, että vie nuoria luontoon ja opeta heille Raamattua. Siitä se alkoi. Nyt Eräriparin rinnalle on tullut myös Nuorten Seikkailuleiri. Leirit ovat olleet hyvin antoisia ja Herra on siunannut tämän työn. Ensi kesänä leirit pidetään, jos Herra suo 1.-10.7.2011 Jokijärven leirikeskuksessa Taivalkoskella. 12-20-vuotiaat nuoret voivat tulla mukaan Raamatun ja pohjoisen kiehtovan luonnon tarjoamaan seikkailuun.

Löydät Taimo Laitisen kirjoituksen blogiltani 12.4.2009 päivätyn sivun kohdalta. Hän kirjoittaa kommentissaan Maranatha-työstä.

Ei kommentteja: